Kommentarer till - Farinsocker / Brun Farin Strö - Sida 1

"Skillnaden på farinsocker och brun farin strö. Farinsocker är en brun sockerblandning som ger en god kolasmak."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till kristi penna Skrivet av Susanne 2010-06-21 15:42

Vad jag kan komma ihåg finns inget recept på recepten.se som har 3 dl strösocker och 3 dl farinsocker. Så detta måste vara något annat recept du har. Det recept som innehåller mest socker på recepten.se är kokostoscakaka.

Farinsocker är ju också socker, dock inte riktigt lika sött som strösocker så jag skulle nog ta 5 dl strösocker i ditt fall.

penna Skrivet av kristi 2010-06-21 14:32
Om jag t.ex ska baka choklad kakor och det behövs 3dl farin socker och 3dl strösocker kan jag då ersätta farins sockret mot vanligt strösocker så att det blir totalt 6dl socker i?
Det låter rätt mycket så det är därför jag frågar.
  1