Äppelsmulpaj med knaprigt nöttäcke
En mycket god äppelsmulpaj med kardemumma och ett knaprigt täcke med havregryn och hasselnötter. Så enkelt och så gott.
Tid: 45 minuter
6 portioner
Ingredienser:
Smuldeg:
Fyllning:
Serveringsförslag:
Vegetariskt
Ugn:
Lär dig mer om ugnsinställningar Så gör du med en varmluftsugn
175 °C i mitten av ugnen i ca 25-30 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
>
recept > Äppelsmulpaj med knaprigt nöttäcke
Näringsvärden
Näringsvärde per portion (182 g): 484 kalorier, 45 g kolhydrater, 30 g fett, 6 g protein
Hållbarhet och förvaring
Överbliven äppelsmulpaj kan förvaras i kylskåp och håller sig minst en vecka. Går bra att värma i mikron så den blir ljummen vid servering.
️ Skrivet av Eva
2019-06-12 13:47
Har gjort denna pajen 2 gånger ,och blev lyckad båda gångerna, smulet är jättegott . Tack för bra och enkelt recept ☺️
️ Skrivet av Lantlig stil köksblandare
2015-04-29 22:41
Gud vad gott det blev:)
Tack för en underbar beskrivning!