Den här knäckäppelpajen är en himmelskt god äppelpaj med knäcktäcke. Otroligt god och superenkel pajdeg som man bara rör ihop och trycker ut med en sked. Ljuvligt god fyllning som även den är enkel och går snabbt att göra.
Näringsvärde per portion, beräknat på 8 portioner (197 g): 664 kalorier, 58 g kolhydrater, 45 g fett, 6 g protein, 3 g fibrer
Serveringstips
Servera med vaniljsås, vispad grädde eller glass.
Hållbarhet och förvaring
Överbliven knäckäppelpaj håller sig minst en vecka i kylskåp. Kan även frysas och där håller den sig minst 3 månader. Men pajen är godast nygräddad.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Lotta Selen
Hej, hur hanterar/förvarar man knäckig paj så att den behåller knäckigheten?
️ Skrivet av Thord S Öhammar
It tastes like shit. But you can live on it. Skojat!!! Den var jättegod. Lätt att följa receptet :)
️ Skrivet av Marie
I have made this recipe a few times already and we all absolutely love it
️ Skrivet av Gunilla
Hej, går det att göra den en kväll innan den ska bjudas på?
Är den fortfarande knäckig då? Hur förvaras den till den ska serveras i kyl el. källarsval.
️ Skrivet av Emma
Har använt en 20 cm form. Blir bara en enda slabbig röra, stelnar inte...
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl