En ljuvligt god mandelchokladtårta. Mjuka mandelmarängbottnar med en len vaniljsmörkräm mellan toppad med mjuk chokladganache och hackad mandel. En vacker, lättbakad och underbart god tårta. Den påminner om "Almondy" men blir godare. Går bra att förbereda och håller sig länge i kylskåp.
Näringsvärde per bit (92 g): 424 kalorier, 24 g kolhydrater, 34 g fett, 7 g protein, 1 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Den här tårtan håller sig otroligt bra, minst 2 veckor i kylskåp och minst 3 månader i frysen och den ser fortfarande superfräsch ut och smakar bra. Den är mjuk och går faktiskt att äta direkt när man tar den ur frysen, men låt den gärna stå framme ca 15 minuter före servering.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl