Vispade ägg och socker först, innan jag la till det andra.
Lät kakan stå inne 45 min, i mitten av ugnen.
Den bjuder jag fler gånger på.Tack.
Utrustning:
Smält smöret.
När drygt hälften av smöret smält, tag bort kastrullen från värmen och rör om tills resten av smöret smält. Då slipper smöret bli onödigt varmt så att det inte blir äggröra när äggen tillsätts i nästa steg.
Smörj en rund form med löstagbar kant, ca 22 cm i diameter.
Beströ den med ströbröd eller kokosflingor.
Tillsätt ägg, strösocker, vaniljsocker, salt och vetemjöl.
Rör till en jämn smet.
Häll smeten i formen. Strö över blåbären.
Grädda mitt i ugnen i 175°C i ca 30-35 minuter. Låt svalna.
Vid servering: Pudra gärna över florsocker och servera med vispad grädde, glass eller vaniljsås.
Vid servering: Pudra gärna över florsocker och servera med vispad grädde, glass eller vaniljsås.