Näringsvärde per portion, beräknat på 8 portioner (120 g): 391 kalorier, 30 g kolhydrater, 28 g fett, 6 g protein
Serveringstips
Servera gärna med hallon.
Variationstips
Byt ut digestivekex mot pepparkakor. Man kan också blanda i blåbär, hallon, jordgubbar och/eller sylt. I kommentarerna till detta recept finns massor av tips så läs gärna dem!
Hållbarhet och förvaring
Cheesecaken kan förvaras i frysen 3 månader innan servering.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av sara
Har gjort denna många gånger blir alltid lika god varje gång. Jag gör den alltid dagen innan :). Alltid populär när den görs.
️ Skrivet av Lotten Grundel
Så gott med färska jordgubbar. Detta recept är det bästa
️ Skrivet av Sanna
Tips om man vill göra den vegansk, Byt ut 3 ägg mot 9 msk kikärtspad och ha i vegansk färskost och tex sojagrädde. Sen brukar jag mosa oreokex och ha i om man vill ha den lite lyxigare 😍
️ Skrivet av Lilly
Har försökt mig på detta recept ett flertalet gånger nu och följt instruktionerna till punkt och pricka, men det tar bra mycket längre tid för cheesecaken att frysa än 4 timmar. Snarare 24 timmar - MINST. Har testat i olika frysar men väntetiden är alltid densamma. Efter 12 timmar är den fortfarande som en soppa i mitten på en 24 cm springform.
️ Skrivet av Johanna
Sån otroligt god cheesecake! Ska baka detta recept till dotterns dop :D
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl