Kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt tillsatt.Smeten blandad.
Tillsätt vetemjölet och den smälta choklad- och smörblandningen. Vispa eller rör snabbt ihop till en jämn smet. (Rör/vispa inte längre tid än att det är blandat.)
Tänk på att inte gräva med decilitermått i mjölpåsen eftersom mjölet då packas och man tar för mycket vilket leder till torra kakor. Häll istället upp mjölet i litermått eller väg det.
Men tack snälla du för dina vänliga ord. ❤️ Jättekul att du tycker om mina recept! 😊
️ Skrivet av Kitty
Tack för dom suuupergoda kakorna Susanne❤️.. Min dotter 22 år älskar dom❤️.. Du är Jätteduktig o dina recept är Suuuper o få se hur du gör❤️ Älskar dina recept❤️
️ Skrivet av Lollo
Goda!!! Men blev dock 12 inte 24 Gjorde till och med små klickar men de blev bara 12
️ Skrivet av Ella
Sjukt goda kakor perfekt till att bjuda med familj och vänner
️ Skrivet av Milo
De var ganska bra men de ser inte alls ut som på bilden
️ Skrivet av Esme
Det här var ett jätte bra recept men blev dok 35 kakor och inte 24 stycken.
️ Skrivet av colle trollet
Jättegoda och fluffiga kakor! Blev dock 20 kakor inte 24 som det står i receptet.
webmaster
Svar till
Hilda
️ Skrivet av Susanne
Vad roligt att du tycker kakorna är goda. Jag försöker göra mina recept så de är enkla att göra, tydligt att följa beskrivningen och därmed så svårt som möjligt att misslyckas. Det här tillvägagångssättet har jag i många av mina recept och det brukar alltid bli bra och det är enkelt och tydligt. Men det betyder givetvis inte att man inte kan göra på andra sätt.
️ Skrivet av Hilda
Goda men väldigt konstig beskrivning. Varför ha i bakpulvret och vaniljsocker i smeten först och sen ha i mjölet? Man brukar ju antingen ha i alla torra ingredienser på än gång eller blanda alla torra ingredienser var för sig och sen sikta ner
️ Skrivet av Tomas
Helt enkelt grymma! Väldigt uppskattade när man bjuder.
️ Skrivet av Esmeralda
Supergoda! Det här receptet var jätte bra :D:D
webmaster
Svar till
Hanna
️ Skrivet av Susanne
Jag skulle nog hellre förvara dem torrt i rumstemperatur eftersom det är kakor. Jag tror de är ungefär lika goda men nygräddat är väl nästan alltid godast? :)
️ Skrivet av Hanna
Hej, jag har inte bakat dessa kakor än. Vet nån on de är bäst att ätas nygräddade eller om de smakar lika bra efter en kväll i kylen?
️ Skrivet av Denise
Återkommande bakverk, passar som en liten kaka till en glasskula o kaffe efter maten. Även uppskattad gåbortpresent 🥰🥰
️ Skrivet av 🌟
jätte goda
️ Skrivet av vera
älskar de här kakorna så goda!
️ Skrivet av Celine och Louise
Hejsan! Min syster (Celines syster) bakade de här kakorna häromdagen och vi var mycket nöjda och belåtna. Suveränt tillsammans med skivad banan och fryst passionsfrukt. Absolut en rekommendation! Ha en fortsatt trevlig eftermiddag! :-)
️ Skrivet av astrid
Min kompis tog med de till en fest vi hade i skolan före höstlovet. det fanns bara en kvar på slutet på dag Ha en trevlig dag! Hälsing Astrid
️ Skrivet av Selma
Väldigt gott och saftigt!
️ Skrivet av Anonym
Väldigt goda! Ett tips är att lägga till 200g choklad istället för 150g. Det blir också gott att ta typ Daim choklad istället för vanlig mörk choklad, samma med oreo! ;)
️ Skrivet av RealMadrid :)
Bästa drömkakorna!! De är 1000 gånger godare än vad de ser ut i bilden!! Ett tips är att låte smeten jäsa ett tag.
️ Skrivet av Bonjour!
Så goda alltså wow! De var super goda jag hade de på min fest alla älskade dem!
️ Skrivet av Hej
Perfekta Universums godaste
️ Skrivet av Amanda
Super goda kakor. 🍪 skulle rekommendera att strunta i saltet i smeten utan ta flingsalt på toppen istället 😊