Näringsvärde per kladdmuffins (36 g): 143 kalorier, 19 g kolhydrater, 6 g fett, 2 g protein, 1 g fibrer
Serveringstips
Sikta florsocker över kladdmuffinsarna eller servera som en bakelse med en klick vispad grädde.
Variationstips
Tillsätt några droppar pepparmint hushållsarom om du vill ha mintsmak. För mer chokladsmak kan du tillsätta 100 g hackad choklad av den sort du gillar eller t.ex. 50 g vit choklad och 50 g mörk choklad och röra ner i smeten. Om du vill göra banankladdmuffins kan du tillsätta 2 mosade bananer.
Planeringstips
Kladdmuffins går bra att frysa!
Hållbarhet och förvaring
Frys gärna in kladdmuffinsarna som du inte äter upp direkt. Tänk på att låta dem svalna ordentligt innan du fryser in dem. Hållbarhet i frysen: 3-6 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Siiri
Dom var så goda ni måste rösta dessa 🫶🏻
️ Skrivet av Lisa
Hej! Jag bakade dessa ikväll (söndag) och dom ska ätas på jobbet tisdag morgon. Hur förvarar jag dom bäst?
Undviker helst att frysa dom om det går. Ska dom då förvaras i kylskåp eller rumstemperatur?
Tack på förhand!
️ Skrivet av Ellen
De är såå goda och kladdiga!
️ Skrivet av Karin
Tack för ett jättebra recept. Har bakat de här flera gånger och slagit upp det via google och mobilen varje gång. Nu har jag tryckt ut det på papper för att jag tycker så mycket om det. :)
️ Skrivet av Selma
Världens godaste och är väldigt kladdiga kommer göra om och om igen! Ni borde testa dessa!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl