Om du vill göra banankladdmuffins, gör receptet på kladdmuffins och tillsätt 2 mosade bananer.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp, håller sig minst en vecka. I frysen håller sig kakan 3-6 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Sussie
Kakan blev helt perfekt Och så god!
Den verkade något lös först, men sedan den stelnat blev den precis som den ska vara. Och efter ett dygn i kylen blev den ännu godare.
Vi åt den med vaniljvisp och gubbens betyg blev "Utomordentlig!"
️ Skrivet av Jesper
Egentligen inget fel på smaken. Vet inte hur men kakan blev som en spongecake. Ingen vidare konsistens. Kommer nog tyvärr inte göra denna igen
️ Skrivet av Ann
Står inte när man skall lägga i smöret
Missade det men lyckades lösa det
️ Skrivet av Mattias Sundkvist
Obs! Grädda absolut inte 25-30 minuter för då är den inte det minsta kladdig. Skaka den och kolla ”kladdigheten” efter 15-20 min skulle jag säga.
️ Skrivet av Andreas
Har gjort denna kaka ett par gånger o får alltid ett perfekt resultat. I somras så la jag på ett lager grädde, skivade bananer o daim. Såå gott o uppskattat. En kanonsida med bra recept, bra beskrivning o kanon med bilder. Använder ofta!!
Tack!!
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl