En mycket god chokladpaj som är enkel att göra med ett pajskal som inte ska förgräddas. En god fyllning med choklad och mandelmassa toppad med smält choklad.
Tid: 1 timme
ca 10 bitar
Näringsvärde per bit (122 g): 501 kalorier, 31 g kolhydrater, 39 g fett, 8 g protein, 2 g fibrer
Mina och gästernas förväntningar på en så lovande chokladpaj infriades tyvärr inte. Saknade den sötma man kan förvänta av en desert s efter en utsökt middag. Förutom chokladen ovan lämpar den sig bäst med ost och skaldjur. En granne på landet kommer bli förtjust för han är diabetiker och i sådant fall rekommenderas den varmt!
✏️Skrivet av Matilda
Jätte rolig att baka! Är inne i ugnen nu och kan inte vänta på det färdiga resultatet! :)
✏️Skrivet av Fanny
Hej jag har aldrig gjort en paj som denna förut så det ska li spännande att se vad min familj tycker om den i kväll. Men jag har ett förslag som inte stod i receptet. Efter att man har brett ut smördegen i formen så ska man ställa den i kylskåpet under tiden som man gör fyllningen. Det gör så att bottnen stelnar och det är bra!
⭐
webmaster
💬Svar till
anonym
✏️Skrivet av Susanne
Varsågod, roligt att höra att du gillar det!
✏️Skrivet av anonym
Riktigt god paj som jag bakat i något år nu! Tack för receptet!