175 °C i mitten av ugnen i ca 15 minuter med över- och undervärme
225 °C i mitten av ugnen i ca 5 minuter med över- och undervärme
Gör så här:
Hållbarhet och förvaring:
I rumstemperatur håller sig kakan minst 3 dagar. I kylskåp så håller den sig minst 2 veckor. Kakan kan även frysas och håller sig då minst 3 månader. Den kan serveras antingen rumstempererad eller kylskåpskall.
Kan man utesluta sirap från denna recept?funkar det med honung istället?
✏️Skrivet av Maximillian
Jag lyckades aldrig med kladdkaka trots många försök och olika recept, tills jag hittade detta! Ska göras igen väldigt snart då det genast blev min favorit att baka. Tack för det!
Älskar upplägget med tydligheten och bilderna, så det är alltid här jag kollar först efter recept!
✏️Skrivet av Mmzy
Ohh vad jag har försökt koka ungspankaka som min son ätit i skolan i Sverige! Han frågar ofta men ja kan inte laga. Min svenska är inte så bra skrivet, bättre talande, ursäkta. TACK TACK TUSEND TACK. Nu kan jag verkligen laga Toskakaka! Yesss. Mums filibaba ! You are The Best thing that happened to me to remind me of min mycket kära Sverige For Altid ! Stor kram ! Puss o kram, min Susanne 🤗😋