Bloggens startsida

Susannes matblogg

Här skriver jag om mina nya recept men även äldre recept på mat och bakverk som jag uppdaterat med bilder steg för steg.

Utöver recept skriver jag om det som intresserar mig som t.ex. nya produkter, säsongens råvaror, vin, appar, dieter, råvarors kvalité, kokböcker m.m. Det mesta jag skriver är mat- och hälsorelaterat.

Min matblogg liksom övrigt innehåll på recepten.se skrivs av mig - Susanne Jarl. Kontakta mig gärna om du har några frågor eller synpunkter!

Nytt recept: Kokostoscakladdkaka

Publicerad 2019-02-01 14:16 i Nyheter 

Hej i snöstormen!

Här i Stockholm snöar det just nu för fullt! Så det är perfekt väder för att stanna inne och äta gott och kanske baka den här goda kokostoscakladdkakan.

Själv ska jag koka en varm broccolisoppa till kvällen och därefter serveras denna goda kaka. Mums!

kokostoscakladdkaka
En bit fantastiskt god kokostoscakladdkaka.

Servera gärna med vispad grädde eller glass.

Ta det försiktigt där ute i snöstormen!

Trevlig helg!
/Susanne

Nytt recept: Nougattårta

Publicerad 2019-01-25 13:24 i Nyheter 

Äntligen fredag och helg! Hos mig snöar det för fullt så jag ska strax gå ut och skotta snö! Det får bli dagens träningspass! 😉

Till helgen planerar jag pulkaåkning med barnen och så ska jag göra någon matpaj som jag klurar lite på fortfarande och en god dessert.

Här kommer ett nytt recept på nougattårta som ni bara måste prova!

nougattårta

Jag önskar er alla en trevlig helg!
/Susanne

Välkommen 2019

Publicerad 2019-01-21 13:31 i Entreprenörskap 

Först och främst vill jag tacka er alla för ett bra 2018! Ni var många som besökte recepten.se och jag vill tacka för alla besök, alla kommentarer som till 99% är positiva och konstruktiva samt alla mejl med frågor, beröm och förbättringsförslag! Tack snälla ni! ❤️

Nu är jag tillbaka efter jul och nyår. Jag har nu äntligen jobbat mig ifatt en del. Tyvärr är det mycket som blivit liggandes alldeles för länge och som bara skapar ångest. Så nu är skrivbordet och mitt kontor rensat! Ordning och reda bland (nästan) alla papper. Känns jätteskönt!

Nu ser jag fram emot ett bra 2019 med massor av roliga saker att genomföra. Många nya recept ska det bli och vidareutveckling av sajten och mina appar! Hoppas ni hänger med!

Det populäraste receptet just nu är Ugnspannkaka!

välkommen 2019
Ugnspannkaka serverad med lingonsylt och machésallad.

Vi hörs snart igen!

Kram
Susanne