️ Skrivet av 
				
		
			Sååå mycket mer smak dagen efter! Super god!
			
		
	 
                Smält smöret i en kastrull och ta av kastrullen från plattan.
 
                                                                    Rör ner farinsocker, havregryn och vetemjöl till en jämn smet.
 
                                                                     
                                                                    Klicka ut den i en pajform ca 22 cm i diameter. Ta baksidan av en sked och tryck ut degen i pajformen så den blir jämn. Detta går på 1 minut med denna enkla pajdeg.
 
                                                                     
                                                                    Grädda mitt i ugnen i 200°C i ca 14 minuter till gyllene färg. Låt svalna.
 
                                                                     
                                                                    Bred på kolasåsen (den karamelliserade mjölken).
 
                                                                    Skiva bananerna och fördela i kolasåsen.
 
                                                                     
                                                                    Vispa grädden. Lägg ovanpå. Sikta över kakao.
Servera direkt eller förvara i kylskåp fram till servering!
 
                                                                     
                                                                     
                                                                    