Krydda med chilipeppar och vill man lite mera sting: ha i lite chili flakes.
Planeringstips
Köttfärspajen går att göra i förväg och förvara i kylskåp och sedan grädda den före servering.
Hållbarhet och förvaring
Överbliven köttfärspaj kan förvaras i kylskåp minst 5 dygn. Den går också bra att frysa.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Nim
När jag laga paj 🥧. Det receptet använder den mest . Verkligen en god paj
️ Skrivet av Sussie
Var försiktig med saltet. Både buljongtärning och 1 tsk i köttfärsen blev lite väl mycket. Annars bra👌
️ Skrivet av Eva Nihlén
Pajskalet blev bra. Följde innehållet men tog kantareller istället och bacon. Slutresultatet blev så tort att det inte gick att äta. Tyvärr. Annars gillar jag dina recept.
webmaster
Svar till
Åsa
️ Skrivet av Susanne
Receptet är uppdaterat med 2 msk vatten i pajdegen för att den ska bli mindre torr. Tack för feedback!
️ Skrivet av Åsa
Verkligen en god paj som kommer göras fler gånger MEN vattnet till pajskalet saknas i receptet så tyvärr blev pajskalet som torr sand😔
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl