Skär fetaosten i små kuber.
Skär rödbetorna i små bitar.
Lägg lammfärs, fetaost och rödbetor i en bunke. Knäck i äggen och pressa i vitlöksklyftorna. Tillsätt salt och svartpeppar.
Blanda till en jämn smet.
Hetta upp en stekpanna med smör på medelhög värme. Forma smeten med händerna till ca 2 cm höga biffar. Stek ett par minuter på varje sida.
Låt fortsätta steka ca 5 minuter på varje sida på lite svagare värme tills de är genomstekta.
Matlåda
Serveringstips
Hållbarhet och förvaring
Det är frivilligt att ange sin epostadress.
Din epostadress visas ej! Du behöver inte oroa dig för SPAM!
Din epostadress används till att:
Det är frivilligt att sätta betyg.
Sätt endast betyg om du gjort receptet.
Förklara varför du satt det betyg du satt.
Visa alla kommentarer