
Lammfärs

Recept med Lammfärs
Näringsvärden
Lammfärs är kött av lamm som malts.
Lammfärs kan användas på samma sätt som nötfärs. Några exempel på recept är lammfärsbiffar, lammfärsbullar och lammfärssoppa.
Rekommenderad innertemperatur för lammfärs:
- Blodig: 58°C
- Medium: 65°C
- Genomstekt: 70°C
Fler innertemperaturer och tips hittar du i min stek- och grillguide.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Ja
Vegetariskt:
Nej
Näringsvärde
Dessa näringsvärden gäller per 100 gram av lammfärs.
Energi: | 181 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 0 g |
Protein: | 18 g |
Fett: | 12 g |
Fibrer: | 0 g |
Tips och info
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Ersätt med:
| Lamm och vilt |
Läs gärna:
- Frys in färsen - Frys in färsen och spara pengar. Köp storpack när färsen har bra pris.

Lammfärsbiffar med fetaost och rödbetor
Recept på mycket goda lammfärsbiffar med fetaost och rödbetor. Bilder steg förs steg.


Lammfärsbiffar med timjan
Recept på Lammfärsbiffar med timjan. Supergoda men enkla att göra. Bilder steg för steg.


Lammfärsbullar i tomatsås
Recept på lammfärsbullar i tomatsås. Mycket gott och enkelt! Bilder steg för steg.


Lammfärssoppa
Recept på lammfärssoppa. LCHF-recept och lågt GI. Mycket god och enkel soppa med indisk kryddning.

