
⭐ webmaster
Utrustning:
Med vaniljvisp: Vispa vaniljvispen tjock. (Tänk på att vaniljvisp innehåller diverse tillsatser, läs innehållsförteckningen. Gör receptet med vispgrädde om du inte gillar tillsatser.)
Med vispgrädde: Vispa grädden medelhårt med elvisp. Vispa ner florsocker och vaniljsocker så det blir blandat.
Blanda ner eventuell smaksättning.
Med glassmaskin: Sätt igång glassmaskinen. Häll i glass-smeten och kör tills glassen är klar. Frys sedan in den eller ät direkt.
Utan glassmaskin: Häll glass-smeten i en plastburk. Låt stå i frysen ca 4 timmar. Ta ut och rör om var 20:e minut de första 2 timmarna.
Låt glass som stått länge i frysen tina 1-2 timmar i kylskåp före servering.
Servera glassen som den är eller med goda tillbehör.
Serveringstips:
LCHF Tips:
Tips för att undvika tillsatser:
Hållbarhet och förvaring:
| Efterrätter | Glass | Glutenfritt | Sommarmat |