Näringsvärde för hela mängden (1475 g): 2291 kalorier, 550 g kolhydrater, 0 g fett, 10 g protein
Tips & tricks
Sylten blir bäst om man gör en sats åt gången.
Hållbarhet och förvaring
Oöppnade syltburkar kan förvaras i rumstemperatur. Öppnade syltburkar får bättre hållbarhet om de förvaras i kylskåp. Min sylt höll sig mer än 6 månader i kylskåpet, troligtvis ännu längre men då var min uppäten!
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Annelie
Lätt att göra och god. Men lite för söt för mig. Läste inte kommentarerna förrän efteråt. Ska försöka lägga på minnet att minska sockermängden till nästa gång.☺️
️ Skrivet av Christer Winroth
Sylten blev jättegod enkelt att göra
️ Skrivet av Anna
Hej! Gjorde denna sylt nu i veckan och den blev helt suverän! Godaste sylten nånsin och med perfekt konsistens! Tack Susanne! =D
️ Skrivet av Viktoria
Svar till Marie-Louise: Jag häller i den varma sylten i varma, steriliserade glasburkar, sätter på locken och vänder burkarna uppochner. Sedan får de svalna i rumstemperatur. Då bildas ett vakuum, som borde öka hållbarheten. /mvh
️ Skrivet av Marie-Louise
Ska man sätta på locken direkt efter man hällt i sylten, eller ska den svalna?
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl