Kommentarer till Morotsbiffar - Sida 1

"Recept på Morotsbiffar - Köttfärsbiffar med morot. Mycket goda och saftiga biffar som är enkla att göra."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Galdor 2016-07-28 17:36
Dessa biffar är troligen ett utav mina favoritrecept från den här sidan. Kryddar ofta rikligt med svartpeppar, chili och cayennepeppar och serverar med klyftpotatis, tzatziki och valfri sallad. Fantastiskt gott!
person Svar till susnet penna Skrivet av hej 2015-01-28 16:29
anmäld post Posten är anmäld och väntar på att godkännas eller tas bort.
person Svar till Jag penna Skrivet av Susanne 2014-12-24 00:07
Jag tror det. Prova 200°C ca 15-20 minuter. Jag kan dock inte lova att det blir bra eftersom jag aldrig provat. Detta är alltså min gissning. Skriv gärna hur det blev om du provar! :)
penna Skrivet av Jag 2014-12-23 13:35
jag undrar om: JAG VILL INTE STEKA! kan man ha biffarna i ugnen istället? :) <33
person Svar till susnet penna Skrivet av Annika 2014-05-11 14:04
Ja det blev gott :)
person Svar till Annika penna Skrivet av Susanne 2014-05-11 13:47
Det blir säkert gott med lök också!
penna Skrivet av Annika 2014-05-08 17:38
Tror jag ska laga det här till middag ikväll men ha i lök också! Tycker det är gott med lök.
penna Skrivet av yvonne pira 2012-05-31 16:44
om alla tycker att dom inte verkar hålla ihop varför inte ha i lite potatismjöl vetemjöl eller maizena
penna Skrivet av yvonne pira 2012-05-31 16:42
jag hade lite grädde och curry garam massala i
person Svar till Malin penna Skrivet av Elin 2011-09-30 10:19
Smart med ägg i. Då håller de kanske ihop lite bättre. Ska testa det
penna Skrivet av Malin 2011-04-16 17:20
De blev helt underbara. Grymt goda! Följde receptet förutom att jag hade lite mindre olja och ett ägg i också. Mina biffar blev inte ett dugg torra, utan saftiga. Perfekta helt enkelt!
penna Skrivet av Monica 2010-03-10 20:01
Mycket goda biffar. Jag hade lite mer salt och en
vitlok. Mina blev safftiga. Ska definitivt laga dessa biffar igen.
penna Skrivet av Marcus 2009-12-07 16:46
Kanongott!
penna Skrivet av Susanne 2009-11-06 23:16
Svar till viktoria: Det finns biffrecept med ägg och utan ägg så det är inte säkert att det gör något i ditt fall med pannbiffen, dock har jag ju inte sett receptet på den. Ägget klistrar ihop biffarna lite, därmed inte sagt att det blir smuligt utan ägg, men det blir lite annorlunda men gör ingen jättestor skillnad vad jag har märkt. Men kanske finns någon annan som vet mer om detta som läser det här som kan ge ett bättre svar?
penna Skrivet av viktoria 2009-11-06 15:29
jag har en fråga jag gjorde pannbiff glömde att ha i ägg så nu är frågan. Gör det något? vad har ägget för funktion? vet att det inte har något med just detta recept att göra. men hoppas det inte gör något att jag frågar endå
penna Skrivet av Madde 2009-09-16 17:43
Jättegoda!
penna Skrivet av Therese 2009-09-15 12:39
Väldigt goda biffar. Håller dock med om att de blir lite torra. Ska prova något av era tips nästa gång.
penna Skrivet av Susanne 2009-03-14 13:57
Svar till Barbara: Det är ungefär samma GI vad jag vet.
penna Skrivet av Barbara 2009-03-03 14:45
Jag undrar om man ersätter vanliga mjölk produkter med laktosfria produkter får man lägre GI värde?
penna Skrivet av Håkan 2008-10-08 14:30
Jag brukar blanda i sweet Chilisås , fetaost och rödlök , sedan bryner jag dem bara och sedan in i ugnen på 125 grader tills de är klara , då blir det inte torra .
penna Skrivet av Susanne 2008-07-16 01:04
Svar till Linda: Tips för saftigare köttfärsbiffar är att steka dem kortare tid. För att de ändå ska bli genomstekta så får du höja temperaturen lite på spisen. Du kan också prova att bryna till dem först på lite högre temperatur och sedan sänka för att de ska bli genomstekta utan att bli brända.
penna Skrivet av Linda 2008-06-26 11:00
Jag brukar göra sånna här biffar, älskar dom. Men mina blir alltid så himla torra, kan du ge ett tips för att dom inte ska bli det? Ha det bra.
penna Skrivet av Malin 2008-02-21 11:35
Jag älskar dessa biffar. De är otroligt enkla att göra och smakar jätte gott. Nyttigt och gott på samma gång! Det har blivit ett av mina standard recept.
penna Skrivet av Ett par 2008-02-15 12:21
Testade att göra dessa biffar.
Men ändrade om recepten en aning, tillsatte hackad lök och använde malen vitpeppar och grovmalen svartpeppar istället för bara malen peppar.

Biffarna blev hur goda som helst!
Bra med en hemsida där man kan få inspiration. :)
penna Skrivet av Lillin 2008-01-24 20:37
Inte min favorit, tyärr. Pojkvännen tyckte däremot om dem.
penna Skrivet av Storjägarn´ 2008-01-14 12:31
Kanonbra och enkelt recept. Blandade i olika kryddor på burk. Gott!
penna Skrivet av Zarah 2007-10-31 15:00
Supergoda! Jag tillsatte bara lite mer salt och peppar, då jag tycker om mycket smaker, men väldigt lätta att göra :)
penna Skrivet av Lena 2007-08-30 14:46
Jättegoda biffar och väldigt enkelt att göra. Jag hackade färsk basilika som jag kryddade med. Supergott!
  1