Kommentarer till - Grahamsmjöl - Sida 1

"Grahamsmjöl är en fullkornsprodukt eftersom det innehåller hela vetekärnan. Läs mer om grahamsmjöl och se recept som innehåller grahamsmjöl."

Vill du tillägga något? Har du frågor eller synpunkter? Skriv gärna en kommentar!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
person Svar till JanErik Uhrström penna Skrivet av Susanne 2014-02-16 03:41
Ok, tack så mycket!
person Svar till susnet penna Skrivet av JanErik Uhrström 2014-02-12 20:47
Ursäkta, jag var kanske oklar. 50g jäst som vanligt förstås men med kallvatten och lång jästid. Resultatet är naturligtvis en ganska tung limpa men den är fin i konsistensen och lätt att skära, bäst dagen efter. Det var en positiv upptäckt.
person Svar till JanErik Uhrström penna Skrivet av Susanne 2014-02-12 13:45
Tack för receptet, men blir inte detta bröd väldigt kompakt med bara grovt tungt mjöl? Har aldrig sett något sådant recept tidigare. Inget jäsmedel i heller?
penna Skrivet av JanErik Uhrström 2014-02-08 20:31
Baka enkelt en perfekt 100% fullkornslimpa på 6dl grovt rågmjöl och 9dl graham, ca 6 dl vatten, en skvätt olja, en matsked sirap. Degen ska vara ganska mjuk. Kalljäs 6 tim i rumstemp., på plåten en timma. En form med vatten på ugnsbotten ger hård skorpa och färg.
  1