Vetekross

Vetekross
Vetekross

pil Recept med Vetekross

Vetekross är hel vete som klippts i bitar. Vetekross är mycket fiberrikt och innehåller även en del mineraler.

Använd vetekross när du bakar bröd för att få ett nyttigt, fiberrikt och gott bröd med lägre GI.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

röd flagga Glutenfritt:  Nej

grön flagga Vegetariskt:  Ja

Tips och info

Hitta Finns i affären:

Bland mjöl.

Tummen upp GI tips:

Tillsätt vetekross i bröd så blir det mera fiberrikt och får lite lägre GI.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Torrt, ej över normal rumstemperatur.

Sedlar Pris:

ca 15 kr för 400 g

Byt ut Ersätt med:

Rågkross eller vetekli.

Kommentarer

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Mjöl och gryn |


Rågflingebullar - Bröd

Rågflingebullar GI-bröd

Recept på Rågflingebullar. Mycket gott, nyttigt bröd med lägre GI som du bakar enkelt. Mycket fibrer.

klocka Tid: 2 timmar vara 1 timme jäsning och 15 min i ugnen