Kruskakli

Kruskakli är framställt av skaldelarna från vetekorn. Eftersom det mesta av vetekornets näringsämnen sitter i skalet så är kruskakli extra rikt på mineraler och fibrer.
Kruskakli kan blandas i degen vid bakning av bröd. Det kan även strös på gröten och användas i müsli.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Nej
Vegetariskt:
Ja
Näringsvärden
Dessa näringsvärden gäller 100 gram av kruskakli.
Energi: | 269 kcal |
---|---|
Kolhydrater: | 25 g |
Protein: | 13 g |
Fett: | 5 g |
Fibrer: | 38 g |
Tips och info
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Ersätt med:
Måttomvandla kruskakli mellan vikt och volym
Konvertera kruskakli från en måttenhet till en annan. Måttomvandla fler ingredienser.
| Mjöl och gryn |

Frukostbullar
Baka goda och nyttiga frukostbullar. Recept på frukostbröd. Enkla att göra. Går bra att frysa.


Gott och nyttigt solrosbröd till bakmaskin
Baka gott och nyttigt bröd med bakmaskin. Ett recept med rågmjöl, lantbrödsmjöl, kli, solrosfrön, olivolja m.m.


Hamburgerbröd
Hembakade, goda och saftiga hamburgerbröd som är superenkla att baka själv med detta recept.


Korvbröd med fullkorn
Baka dina egna goda korvbröd med fullkorn! Mycket godare, nyttigare och matigare än köpta. Bilder steg för steg.


Ljust Solrosbröd till bakmaskin
Enkelt recept på ljust solrosbröd som du bakar enkelt i din bakmaskin. Gott att servera till middag.
