Solrosbröd i bakmaskin

Mycket gott grovt och saftigt bröd som innehåller solrosfrön som du bakar i din bakmaskin med detta recept.
bakmaskin solrosbröd
Grovt och saftigt solrosbröd
Timglas Tid: 3 timmar, varav 5 min jobb
Portioner 1 bröd, 650 g

Ingredienser:

vegetariskt Vegetariskt

Utrustning:

Gör så här:

Häll i alla ingredienser i ovan nämnd ordning i bakmaskinen. Program: normal/basic

glödlampa Tips & tricks:

Brödet går även att baka utan bakmaskin.

Se även dessa recept

| Bakmaskin | Bröd |

Kommentarer och betyg

progress
Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Sandra
Hej nu är jag här igen! :)
Tänkte bara kolla om de går att ersätta ljust och mörkt lantbrödsmjöl? För de verkar inte finnas någonstans att köpa :( jag är väldigt petig när de kommer till att baka eller laga mat från recept, jag följer till pricka med vad jag ska ha, tacksam för svar ^^
✏️ Skrivet av Sandra
Hej!
Nu är jag här igen, kan man ersätta ljust och mörkt lantbrödsmjöl med något annat? För verkar inte hitta vart man kan köpa de någonstans :(
💬 Svar till Sandra ✏️ Skrivet av Susanne
Du sätter igång bakmaskinen på ett program: normal/basic eller fullkorn. Bakmaskinen gör hela jobbet, det är så en bakmaskin fungerar. 😊Förväxla alltså inte bakmaskin med köksmaskiner som endast knådar degen. En bakmaskin både blandar, knådar och gräddar brödet. Allt i en och samma maskin.
✏️ Skrivet av Sandra
Antar att de är jag som är lite trög men vad mera ska man göra efter man hällt i alla ingredienser? Står att de ska ta ca 3 timmar men hur ska man " tillaga " brödet?
Tacksam för svar :)
💬 Svar till Feras Y ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det kan man också göra.