Ljust Solrosbröd till bakmaskin

💬 2 kommentarer
Gott recept på bröd med solrosfrön som passar bra att servera till en god middag.
Ljust solrosbröd till bakmaskin
Enkelt och gott recept på bröd till bakmaskin! Detta bröd är inte så grovt och passar därför bra att servera till middag.
Timglas Tid: 4 timmar
Portioner 1 bröd, 650 g
Näringsvärde Näringsvärde för hela brödet (819 g): 1956 kalorier, 331 g kolhydrater, 42 g fett, 50 g protein, 24 g fibrer

Ingredienser:

laktosfritt Laktosfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

Häll ingredienserna i ovanstående ordning i bakmaskinen. Program: French

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Går bra att frysa in och håller sig då minst 3 månader.

Se även dessa recept

| Bakmaskin |

Kommentarer och betyg

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Emil
Helt ny inom bakmasinsvärlden och har en fråga som jag inte lyckars få svar på:
Antar att man måste ha vätskan varm för jäsningen skull men ska man värma vätskan eller ska detta skötas av maskinen? Om det är meningen att man ska värma vätskan manuellt, hur går det då om man ställer maskinne på timer?
Mycket tacksam för svar!
✏️ Skrivet av Dagmar Elleby
Tack! Efter en lång rad mislyckande har jag äntligen bakad ett perfekt bröd.
Jag hadde pacerad min gamla stora bakmaskin på diskbänken framför microugnen där den precis rymdes. Så hörde jag värsta smällen bakom mig - bakmaskin hadde ramlad ner till golvet, baktrog ut, och mitt i köket låg en klotrund deg.
Jag lyfte upp bakamskin till ett säkrare stället. satt kopntakten i - det lös - in med tråget - och sist in med degen.
maskinen fungerade och bakade det perfekta brödet.
MVH

Dagmar