Yoghurtbröd till bakmaskin

Gott bröd med yoghurt som du gör i din bakmaskin. Linfrön och vetegroddar piffar upp och gör brödet nyttigare!
yoghurtbröd
Bröd till bakmaskin med yoghurt
Timglas Tid: 3 timmar varav 5 min jobb
Portioner ett bröd, ca 650 g

Ingredienser:

vegetariskt Vegetariskt

Utrustning du behöver:

Gör så här:

Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program: normal/basic.

glödlampa Tips:

Tänk på att köra igång bakmaskinen direkt annars surnar yoghurt och mjölken om de står framme i rumstemperatur för länge.

byt ut Variationstips:

Byt ut vetegroddar och linfrö mot vetekli och solrosfrön.

Kommentarer till Yoghurtbröd till bakmaskin

Skriv en kommentar

penna Skrivet av -----
Villken värme ska brödet vara i ugnen, ska man lägga det i en form?? Hur länge ska det vara i ugnen
besökare Svar till susnet penna Skrivet av Anna
Mitt "fullkorn" är också 4 timmar så jag testar det.

// Tack ;)

Läs alla 21 kommentarer

Se även dessa recept

| Bröd - Matbröd | Recept för Bakmaskin |