Hem> Bröd> Yoghurtbröd till bakmaskin

Yoghurtbröd till bakmaskin

Gott bröd med yoghurt som du gör i din bakmaskin. Linfrön och vetegroddar piffar upp och gör brödet nyttigare!
yoghurtbröd
Bröd till bakmaskin med yoghurt
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla
Tid: 3 timmar varav 5 min jobb
Mängd: ett bröd, ca 650 g

Ingredienser:

Vegetariskt

Utrustning:

Gör så här:

Häll i alla ingredienser i bakmaskinen. Program: normal/basic.

Kategorier

Information och tips

Näringsvärden

Näringsvärde för hela brödet (792 g): 1771 kcal, 302 g kolhydrater, 36 g fett, 53 g protein

Tips & tricks

Tänk på att köra igång bakmaskinen direkt annars surnar yoghurt och mjölken om de står framme i rumstemperatur för länge.

Variationstips

Byt ut vetegroddar och linfrö mot vetekli och solrosfrön.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info
Svar till ----- Skrivet av Susanne
Skrivet av -----
Villken värme ska brödet vara i ugnen, ska man lägga det i en form?? Hur länge ska det vara i ugnen
Svar till Susanne Skrivet av Anna
Mitt "fullkorn" är också 4 timmar så jag testar det.

// Tack ;)
Svar till Anna Skrivet av Susanne
Vilka program finns? Jag brukar ibland köra med fullkornsprogrammet som är 4 timmar. Jag har märkt att det blir ungefär samma resultat som \"Basic\". Så det går säkert att köra ditt program på Vitt bröd. Prova.
Svar till Anna Skrivet av Anna
Jag har en Philips hd9020/40.. ;)

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl