Näringsvärde per portion (211 g): 523 kalorier, 51 g kolhydrater, 31 g fett, 8 g protein, 5 g fibrer
Hållbarhet och förvaring
Överbliven rabarberpaj kan förvaras i kylskåp minst 5 dygn. Servera ljummen. Går bra att värma i mikro.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Nancy Nguyen
️ Skrivet av Susanne
Ja det tror jag går bra! Skriv gärna hur det blev om du provar!
️ Skrivet av Nancy Nguyen
Kan man använda frysta rabarber till rabarber pajen?
webmaster
Svar till
Birit
️ Skrivet av Susanne
Jag hade inte det problemet, men om man tar en större form än den jag brukar använda så är det klart att då blir smeten mer utbredd och tunnare och då är det lättare att rabarberbitarna fastnar. Så ett tips är att ta en mindre form. Min form är oval men en form på ca 15x20 cm eller en rund form ca 20 cm i diameter kan kanske vara lagom. Hur stor form använde du?
️ Skrivet av Birit
Svårt att breda ut smeten, all rabarber fastnade på slickepotten eller andra hjälpmedel jag använde för att breda ut.
️ Skrivet av Victoria
Jättegod paj, enkel och snabb att göra. Dessutom glutenfri.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl