
⭐ webmaster
💬
Svar till
Anders
✏️ Skrivet av
Trevligt att du gillade receptet! :) Varsågod!
Tina fiskfilén om fryst används. Lägg fiskfilén i en ugnsform. Salta.
Hetta upp en klick smör i en kastrull. Skala och hacka löken. Stek löken i smöret på medelvärme så att löken blir mjuk och genomskinlig.
Skala och skiva morötter. Skär selleri i skivor om du valt att ha med selleri.
Tillsätt morotsskivor, ev. selleri, citronpeppar, dragon, vitpeppar, vin, vatten, grädde och fond och låt koka upp. Smaka av.
Häll såsen över fiskfilén.
Gratinera mitt i ugnen i ca 25 minuter i 225°C.
Servera gärna med kokt pressad potatis eller kokt ris som suger upp den goda såsen bra.
Serveringstips:
| Fisk och skaldjur | Huvudrätter | Lunch |