Bladselleri

Bladselleri kallas även stjälkselleri och blekselleri.
Bladselleri är en krispig grönsak med aromatisk doft som innehåller antioxidanter, vitaminer och mineraler som kalium, kalcium och magnesium.
Bladselleri kan användas rå i t.ex. sallader eller tillagad i soppor, kött- och fiskrätter.
Bladselleri sköljes och ev. skalar man stammarna om de är grova.
Innehållsinformation
Tillsatsfritt:
Ja
Laktosfritt:
Ja
Glutenfritt:
Ja
Vegetariskt:
Ja
Tips och info
Engelskt namn:
Finns i affären:
Hållbarhet och förvaring:
Ersätt med:
| Grönsaker |

Fiskfilé med morötter och vitt vin i ugn
Mycket god fiskrätt med vit fiskfilé t.ex. hoki, sej eller torsk med en god sås. Tillagas i ugnen. Enkelt recept.


Rotsaksgratäng
Recept på rotsaksgratäng. En mycket god och lyxig gratäng. Potatis skalas och skärs i tunna skivor.


Ugnsstekta grönsaker
Recept på ugnsstekta grönsaker. Lätt, nyttigt och gott!
