
⭐ webmaster
Utrustning:
Låten fisken tina om den är fryst.
Skala och skär potatisen i mindre bitar. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten. Det brukar ta 10-15 min beroende på storleken på potatisbitarna.
Dela fisken i 3-4 bitar. Salta och peppra.
Linda baconskivorna runt fiskbitarna och lägg dem i en ugnsform.
Ställ in i mitten av ugnen i 250°C i 10 min.
Skär broccolin i mindre bitar. När potatisen känns mjuk och nästintill klar så låt broccolin koka med potatisen de sista 2-3 minuterna. Häll av vattnet.
Tillsätt crème fraiche, salt och vitpeppar. Kör med mixer till en slät massa.
Serveringstips:
Servera gärna med citron eller lime i skivor eller klyftor.
Hållbarhet och förvaring:
Förvara överbliven mat i kylskåp, håller sig minst 5 dygn. Går bra att värma upp igen.