Börja 4 timmar innan gästerna kommer med att göra i ordning köttet och ställa in det i ugnen. När köttet börjar bli klart så gör du i ordning potatis, morötter och ev. rödbetor så att du kan ställa in det i ugnen när köttet är klart. Det bör vara senast 45 min innan gästerna kommer. Om potatisen blir klar för tidigt, sänk ungstemperaturen till ca 100 grader.
15 min innan gästerna kommer skär du upp köttet och gör såsen.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Jonas
️ Skrivet av Susanne
Du menar fläskhare? Fläskhare är ett annat namn för benfri kotlettrad, googla så får du se.😊 Fläskkarré och karré är samma sak men det är inget som finns med i detta recept.
️ Skrivet av Jonas
Brukar sällan påpeka stavfel men nu blev felet högst nödsamtal. I början har du skrivit fläskkarré där jag tror det ska vara karré😀😁
️ Skrivet av Nina
Succé! Vi bjöd några vänner på det här och alla var överrens om att det var det godaste de ätit på länge!!! (Kan berätta att det fungerar även utmärkt med skinkstek och bacon som alternativ - vi fick inte tag i kotlettrad och glömde köpa skinkan :-)
Rotfruktspannan kommer vi göra till många andra sorters måltider i fortsättningen! Tack för användbart recept!
webmaster
️ Skrivet av Susanne
Svar till mini: Det är gott när det svalnat, lite ljummet. Det går att äta kallt också, men annars kan man värma lite i mikron. Det är en smaksak.
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl