| Charkprodukter - Korv, bacon m.m. |

Lufttorkad skinka

lufttorkad skinka
Lufttorkad skinka

pil Recept med Lufttorkad skinka

Lufttorkad skinka framställs från gris och framför allt i sydeuropeiska länder är kända för dem.

Exempel på lufttorkad skinka är Parmaskinka och San Daniele-skinka från Italien, Serranoskinka och Jamón pata negra från Spanien, Bayonneskinka från Frankrike och  Presunto de Chaves aus Chaves från Portugal.

Innehållsinformation

röd flagga Tillsatsfritt:  Nej

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

röd flagga Vegetariskt:  Nej

Tips och info

Storbritaniens flagga Engelskt namn:

Air-dried ham

Hitta Finns i affären:

Lufttorkad skinka finns i charkdisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

Hållbarhet se förpackningen. Förvars i kylskåp.

Byt ut Ersätt med:

Rökt skinka, salami, kassler.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Liknande ingredienser


kotlettrad, potatis, balsamsås

Helstekt inlindad kotlettrad med pesto

Ett recept på en riktig festmåltid! Helstekt kotlettrad fylld med pesto inlindad i skinka. Bilder steg för steg.

klocka Tid: ca 4 timmar, varav 10 min jobb
lufttorkad skinka på salladsbädd

Lufttorkad skinkrulle på salladsbädd

Ett recept på förrätt med en rostad brödskiva med färskost, salladsbädd, limestänk, pinjenötter och lufttorkad skinka. Supergott och superenkelt!

klocka Tid: 10 min
ricottapaj

Ricottapaj

Recept på ricottapaj. God och lyxig paj till förrätt. Bilder steg för steg! Går bra att förbereda!

klocka Tid: 1 timme + minst 3-4 timmar i kylskåp