Hem> Snabbt & Lätt> Lufttorkad skinkrulle på salladsbädd

Lufttorkad skinkrulle på salladsbädd

Ett mycket enkelt recept på en god och lyxig förrätt med rostat bröd, lufttorkad skinka, färskost, salladsblad, lime och pinjenötter.
lufttorkad skinka på salladsbädd
Jag gjorde receptet med fullkornsbröd och en salladsmix som jag köpte färdig. Supergott blev det!
Skriv ut   Kopiera länk   Mejla
Tid: 10 min
Mängd: 4 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Rosta brödskivorna.

Bred på ett rejält lager med färskost på varje brödskiva.

Lägg på salladsblad.

Droppa över lite limesaft, ca 10 droppar per brödskiva.

Strö över pinjenötterna.

Rulla ihop skinkan till en rulle och lägg ovanpå.

Information och tips

Tips & tricks

Förrätten bli mer hälsosam med lågt GI om du skär bort ev. fett från skinkan och använder fullkornsbröd och hälften så mycket färskost.

Variationstips

Du kan om du vill utesluta brödskivorna och färskosten. Du kan också breda på färskost på skinkan innan du rullar ihop den.

Kommentarer och betyg

Vill du ha svar?
info

Visa alla kommentarer

Recept och foto: Susanne Jarl