Lufttorkad skinkrulle på salladsbädd

Ett mycket enkelt recept på en god och lyxig förrätt med rostat bröd, lufttorkad skinka, färskost, salladsblad, lime och pinjenötter.
lufttorkad skinka på salladsbädd
Jag gjorde receptet med fullkornsbröd och en salladsmix som jag köpte färdig. Supergott blev det!
Timglas Tid: 10 min
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

Gör så här:

Rosta brödskivorna.

Bred på ett rejält lager med färskost på varje brödskiva.

Lägg på salladsblad.

Droppa över lite limesaft, ca 10 droppar per brödskiva.

Strö över pinjenötterna.

Rulla ihop skinkan till en rulle och lägg ovanpå.

glödlampa Tips:

Förrätten bli mer hälsosam med lågt GI om du skär bort ev. fett från skinkan och använder fullkornsbröd och hälften så mycket färskost.

byt ut Variationstips:

Du kan om du vill utesluta brödskivorna och färskosten. Du kan också breda på färskost på skinkan innan du rullar ihop den.

Se även dessa recept

| Förrätter | Italienskt | Kvällsmat | Snabbt & Lätt |

Kommentarer till Lufttorkad skinkrulle på salladsbädd

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info