Räkröra med gurka

Recept på en god räkröra som går snabbt att göra. Passar bra som förrätt.
Räkröra med gurka
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 port

Ingredienser:

utskrift Skriv ut   länk Kopiera länk   e-posta länk Mejla

Gör så här:

Tina räkorna om de är frysta och låt dem torka så mycket som möjligt annars blir röran blaskig.

Hacka röd lök eller gräslök. Skär gurkan i små små bitar.

Blanda crème fraiche, majonnäs, salt, gurka, lök och räkor.

Låt gärna stå i kylen minst 1 timme.

Vid servering: Rosta 2 skivor av brödet. Fördela röran på de två mackorna. Servera genast.

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Helena ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det går nog bra.
✏️ Skrivet av Helena
Kan man förbereda röran en dag innan?
✏️ Skrivet av Jenny
Vi tillsatte ägg och det blev kanongott! Lätt att göra och kommer definitivt göras igen.
✏️ Skrivet av Patrik Karlsson
Jag hade senap och de var jätte gott!
✏️ Skrivet av Emmsan
Det här var gätte gott:)

Visa alla kommentarer

Susanne Jarl
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten!
Hoppas du hittar något som faller dig i smaken!
/
facebook instagram twitter Pinterest