Räkröra med gurka

Recept på en god räkröra som går snabbt att göra. Passar bra som förrätt.
Räkröra med gurka
Räkröra med gurka på rostat bröd.
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 port

Ingredienser:

Gör så här:

Tina räkorna om de är frysta och låt dem torka så mycket som möjligt annars blir röran blaskig.

Hacka röd lök eller gräslök. Skär gurkan i små små bitar.

Blanda crème fraiche, majonnäs, salt, gurka, lök och räkor.

Låt gärna stå i kylen minst 1 timme.

Vid servering: Rosta 2 skivor av brödet. Fördela röran på de två mackorna. Servera genast.

Se även dessa recept

| Fisk och skaldjur | Förrätter |

Kommentarer till Räkröra med gurka

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Jenny
Vi tillsatte ägg och det blev kanongott! Lätt att göra och kommer definitivt göras igen.
✏️ Skrivet av Patrik Karlsson
Jag hade senap och de var jätte gott!
✏️ Skrivet av Emmsan
Det här var gätte gott:)
✏️ Skrivet av pancho
Jag brukar ha räkröror till fiskrätter som tillbehör det är uppskattat.
✏️ Skrivet av jullan
mymmms va guttiss