Räkröra med gurka

Recept på en god räkröra som går snabbt att göra. Passar bra som förrätt.
Räkröra med gurka
Räkröra med gurka på rostat bröd.
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 port

Ingredienser:

Gör så här:

Tina räkorna om de är frysta och låt dem torka så mycket som möjligt annars blir röran blaskig.

Hacka röd lök eller gräslök. Skär gurkan i små små bitar.

Blanda crème fraiche, majonnäs, salt, gurka, lök och räkor.

Låt gärna stå i kylen minst 1 timme.

Vid servering: Rosta 2 skivor av brödet. Fördela röran på de två mackorna. Servera genast.

Se även dessa recept

| Fisk och skaldjur | Förrätter |

Kommentarer och betyg

progress
Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
💬 Svar till Helena ✏️ Skrivet av Susanne
Ja det går nog bra.
✏️ Skrivet av Helena
Kan man förbereda röran en dag innan?
✏️ Skrivet av Jenny
Vi tillsatte ägg och det blev kanongott! Lätt att göra och kommer definitivt göras igen.
✏️ Skrivet av Patrik Karlsson
Jag hade senap och de var jätte gott!
✏️ Skrivet av Emmsan
Det här var gätte gott:)