Räkröra med gurka

Recept på en god räkröra som går snabbt att göra. Passar bra som förrätt.
Räkröra med gurka
Räkröra med gurka på rostat bröd.
Timglas Tid: 10 min
Portioner 2 port

Ingredienser:

Gör så här:

Tina räkorna om de är frysta och låt dem torka så mycket som möjligt annars blir röran blaskig.

Hacka röd lök eller gräslök. Skär gurkan i små små bitar.

Blanda crème fraiche, majonnäs, salt, gurka, lök och räkor.

Låt gärna stå i kylen minst 1 timme.

Vid servering: Rosta 2 skivor av brödet. Fördela röran på de två mackorna. Servera genast.

Kommentarer till Räkröra med gurka

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Jenny
Vi tillsatte ägg och det blev kanongott! Lätt att göra och kommer definitivt göras igen.
✏️ Skrivet av Patrik Karlsson
Jag hade senap och de var jätte gott!
✏️ Skrivet av Emmsan
Det här var gätte gott:)
✏️ Skrivet av pancho
Jag brukar ha räkröror till fiskrätter som tillbehör det är uppskattat.
✏️ Skrivet av jullan
mymmms va guttiss
✏️ Skrivet av Annette
Jag Älskar röror Mums vad gottis ;-)

Se även dessa recept

| Fisk och skaldjur | Förrätter |