Räkröra med ingefära

Enkel och god räkröra med ingefära till förrätt. Servera gärna på en god tunn skiva bröd som man kan rosta om man vill.
Räkröra med ingefära
Gott och enkelt recept på förrätt med räkor.
Timglas Tid: 30 min
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

Servering:

Gör så här:

  1. Skala räkorna.

    skalade räkor
    Skalade räkor.
  2. Mät upp crème fraiche, majonnäs, ingefära och salt. Blanda.

    crème fraiche, majonnäs, ingefära, salt
    Crème fraiche, majonnäs, ingefära, salt.
    såsen blandad
    Såsen blandad.
  3. Blanda ner hackad gräslök och de skalade räkorna.

    tillsätt gräslök
    Tillsätt gräslök.
    tillsätt räkorna
    Tillsätt räkorna.
    räkröran blandad
    Räkröran blandad.
  4. Placera ut salladsblad på små tallrikar. Lägg ev. en tunn brödskiva i mitten (kan rostas om man vill). Lägg på räkröran. Servera.

    salladsblad och tunn skiva bröd
    Salladsblad och tunn skiva bröd.
    lägg på räkröran
    Lägg på räkröran.

Se även dessa recept

| Fisk och skaldjur | Förrätter |

Kommentarer och betyg

Kontroll   info
Vill du ha svar?
info
✏️ Skrivet av Guillaume
It's good, next time I'll try with more salladsblad and less ingefära !
Tack
✏️ Skrivet av Maja Folke Lundgren
Jättegod som förrätt. Jag tog bort gräslöken för den var inte god. Gjorde den till min man Sebastian på en middag.

Visa alla kommentarer