Kall dillsås

Jättegod och enkel kall dillsås. Passar perfekt att servera till fiskrätter.
Kall dillsås
Kall dillsås. God att servera till fisk.
Timglas Tid: 5 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Mät upp gräddfil, majonnäs, salt och hackad dill (går bra med fryst) i en bunke.

    ingredienserna till kall dillsås
    Ingredienserna till kall dillsås.
  2. Blanda. Klart!

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

    dillsåsen blandad och klar
    Dillsåsen blandad och klar.

GI GI Tips:

Såsen har lågt GI.

LCHF LCHF Tips:

Såsen passar utmärkt om man följer LCHF.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara såsen i kylskåp.

Kommentarer till Kall dillsås

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
penna Skrivet av Felix
Ska plocka svamp på måndag tisdag onsdag torsdag fredag
penna Skrivet av BigIngo
Ojj, vad sugen jag blev på en räkmacka helt plötsligt när jag såg denna, räkor får man aldrig för mycket av, mums!!!
penna Skrivet av Susanne
Svar till Olof Wein-Berger: Jag kan hålla med om det så jag har ändrat i receptet till 2-4 portioner för det beror ju på om du äter smörgåsen som en enklare kvällsmat eller till lunch eller middag. Beställer man en räksmörgås på en finare restaurang i Göteborg så tror jag inte att det är ovanligt med ett halvt kilo räkor på den.
penna Skrivet av Olof Wein-Berger
1 kg räkor, 4-6 skivor bröd . . . . . Receptet är lite väl mastigt för 2 portioner.

Se även dessa recept

| Kalla såser |