Kall dillsås

Jättegod och enkel kall dillsås. Passar perfekt att servera till fiskrätter.
Kall dillsås
Kall dillsås. God att servera till fisk.
Timglas Tid: 5 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Mät upp gräddfil, majonnäs, salt och hackad dill (går bra med fryst) i en bunke.

    ingredienserna till kall dillsås
    Ingredienserna till kall dillsås.
  2. Blanda. Klart!

    Ställ in i kylskåp fram till servering.

    dillsåsen blandad och klar
    Dillsåsen blandad och klar.

GI GI Tips:

Såsen har lågt GI.

LCHF LCHF Tips:

Såsen passar utmärkt om man följer LCHF.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Förvara såsen i kylskåp.

Se även dessa recept

| Kalla såser |

Kommentarer till Kall dillsås

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info
✏️ Skrivet av Felix
Ska plocka svamp på måndag tisdag onsdag torsdag fredag
✏️ Skrivet av BigIngo
Ojj, vad sugen jag blev på en räkmacka helt plötsligt när jag såg denna, räkor får man aldrig för mycket av, mums!!!
✏️ Skrivet av Susanne
Svar till Olof Wein-Berger: Jag kan hålla med om det så jag har ändrat i receptet till 2-4 portioner för det beror ju på om du äter smörgåsen som en enklare kvällsmat eller till lunch eller middag. Beställer man en räksmörgås på en finare restaurang i Göteborg så tror jag inte att det är ovanligt med ett halvt kilo räkor på den.
✏️ Skrivet av Olof Wein-Berger
1 kg räkor, 4-6 skivor bröd . . . . . Receptet är lite väl mastigt för 2 portioner.