Kall limesås

God och enkel kall sås med lime som passar bra till fisk och fågel.
kall limesås
Recept på superenkel kall sås med lime.
Timglas Tid: 10 minuter
Portioner 4 portioner

Ingredienser:

glutenfritt Glutenfritt
vegetariskt Vegetariskt

Gör så här:

  1. Tvätta och torka limen. Riv skalet och pressa ur saften.

    instruktion steg 1 kall limesås
    Rivet limeskal.
  2. Blanda crème fraiche med limeskal, limesaft, salt och peppar. Smaka av.

    Låt stå i kylen, gärna minst en halvtimme fram till servering. Rör om ifall det separerar.

    instruktion steg 2.1 kall limesås
    Ingredienserna.
    instruktion steg 2.2 kall limesås
    Blanda.

planera Planeringstips:

Låt gärna stå i kylskåp, minst 20 minuter innan servering så sätter sig smaken bättre.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Håller sig i kylskåp 4-5 dagar.

Kommentarer till Kall limesås

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Se även dessa recept

| Kalla såser |