Mycket god kall citronsås som man gör snabbt och lätt! Jättegod till grillat kött, kyckling eller fisk! Har man riktigt bråttom kan man utesluta citronen och bara blanda crème fraiche med citronpeppar och pressad citron som man kan köpa på flaska samt salt.
Förvara i kylskåp. Håller sig minst 5 dygn. Rör om ifall den separerar.
Kommentarer och betyg
webmaster
Svar till
Heike
️ Skrivet av Susanne
Hoppas det smakar!
️ Skrivet av Heike
Ah, jag har citronpeppar. En bra idé. Jag ska prova det med laxen. Tack!!!
webmaster
Svar till
Catrin
️ Skrivet av Susanne
Tack för tips!
️ Skrivet av Catrin
Jag gör denna sås, har dock inte haft med rivet skal vilket jag skall prova, och skedar över laxen innan den ställs i ugnen. Riv gärna lite ost över innan. Mkt gott.
webmaster
Svar till
Gun Werner
️ Skrivet av Susanne
Det kanske går, men det blir inte riktigt samma sak när såsen flyter ut när den blir varm. Kanske blir det godare att göra en citronsås med vispgrädde istället? Skriv gärna och berätta hur det blev om du provar! Kul att du gillar såsen! :)
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl