webmaster
| Fisk och skaldjur
| Förrätter
|
Räk- och pepparrotsfyllda ägg
Mycket gott och enkelt recept på ägghalvor fyllda med pepparrot och räkor. Passar bra som förrätt, gärna tillsammans med en sillbit eller på en buffé.
Tid: 20 minuter
4 portioner
Ingredienser:
- 4 st ägg
- 250 g räkor med skal
- knappt 0,5 dl crème fraiche
- 1 msk färskriven pepparrot
- 1 msk hackad gräslök
- 2 krm salt
- 0,5 krm vitpeppar
Ev: Servering:
- ev. 8 st bitar av citronsill eller annan valfri sort
Gör så här:
Planeringstips
Gör gärna kvällen före servering och förvara övertäckt i kylskåp.
Hållbarhet och förvaring
Förvara i kylskåp.
webmaster
Svar till
christina
️ Skrivet av
Jag tror smaken blir till det bättre om du gör blandningen kvällen innan!
️ Skrivet av
Har inte prövat denna förrätt men kommer ev ha den till ett bröllop. Min fråga är om smaken blir till det sämre om man gör blandningen kvällen innan?