Kommentarer till Mockarutor / Kärleksmums / Snoddas - Sida 9

"Recept på klassiska mockarutor, även kallade kärleksmums och snoddas. En mjuk chokladkaka med chokladglasyr och kokosflingor."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   nästa sida
penna Skrivet av Elin 2008-09-09 22:30
hacka vit och ljus blockchoklad o blanda i kakan så blir den lite saftigare. Ta även 1 tsk salt och 2 extra msk kakao i smeten så får du en perfekt brytning. Dubbla receptet på glasyren. Risken är att man inte kan sluta äta!
penna Skrivet av Monika 2008-09-03 15:38
Undrar om det går bra att baka bröd o desserter med andra "bättre" mjölsortet som bovete, dinkelmjöl el havrekli? Är ju nyttigare med fruktsocker, så jag undrar oxå om det funkar lika bra som "vanligt" strösocker i bakverk?
penna Skrivet av jenglan 2008-08-26 21:06
har precis bakat denna kaka, mmmmm va goo den blev! men jag va tvungen att dubbla receptet på glasyren för annars skulle det inte räckt =/
penna Skrivet av Susanne 2008-08-23 14:41
Svar till HJÄLP!: Det brukar stå på förpackningen, men oftast är 1 dl = 100 g. Alltså ska du ta 1,5 dl flytande smör.
penna Skrivet av HJÄLP! 2008-08-23 14:17
asså 150 g smör hur mycket är det i dl?!..vi har bara flytande mör och jag vet inte hur mycket jag ska ha i?
penna Skrivet av Bellan 2008-08-23 13:22
Receptet på Kärleksmumsen var SUPER gott!!!:D
Verkligen att rekommendera!
penna Skrivet av Agatons mamma 2008-08-22 10:19
Supergott! Jag bytte ut äggen mot No Egg eftersom sonen är allergisk mot ägg, fungerade jättebra. Kan verkligen rekommendera det det här receptet!
penna Skrivet av Pejonkat 2008-08-20 00:48
Mina o R:s blev oförglömligt goda .. Mummms säger efter vi va klara :)
penna Skrivet av linda 2008-08-15 14:57
tycker dom vart jättegoda... men lite lös botten!gjorde jag något fel kanske? den smulades liksom sönder så fort man tog i den!
penna Skrivet av amanda 2008-08-14 22:08
mm skit gottt mina blev as bra
penna Skrivet av sandra 2008-08-12 17:31
Mina kärleks mums blev jätte goda! =)
penna Skrivet av Simone 2008-08-11 16:38
Jag tycker att min kaka blev både god och uppskattad, och för er som tycker att eran glasyr blir som vatten häll i lite extra florsocker i den.. För en glasyr kan aldrig bli för söt :)
penna Skrivet av Ida 2008-08-07 10:37
Har nog använt detta recept 10 gånger. Alla som smakar, avgudar denna kaka! Och den är så himla lätt att göra.
penna Skrivet av jin 2008-08-01 18:53
nej jag menade inte så, dom var smuliga men mkt goda =D
penna Skrivet av Millan 2008-08-01 14:34
Helt suveränt recept! Har aldrig lyckats så bra med denna "kaka" tidigare *tummen upp* ! Jag och min dotter är mer än nöjd!
penna Skrivet av Silvia 2008-08-01 10:54
mycket god kaka, men jag hade ett litet problem med glasyren, den blev väldigt lös, det var nästan som att ha på vatten över kakan, jag följde ju receptet. vad gjorde jag fel?
penna Skrivet av Susanne 2008-08-01 03:59
Svar till jin: Det här är ett recept på klassiska mockarutor och visst är de lite smuliga, men inte så att jag håller med dig om att receptet skulle vara dåligt för det. Men smaken är ju olika. Har du ett annat recept på någon annan sorts mockarutor som inte smular så får du gärna skriva det här eller skicka det till mig via kontaktformuläret.
penna Skrivet av jin 2008-07-30 12:16
Dåligt recept, dom smular ju bara sönder?
penna Skrivet av sara 2008-07-21 19:07
jag gjorde också med dubbel sats på glasyren.UNDERBART
penna Skrivet av Tess 2008-07-19 21:07
Underbart goda, dock gjorde jag dubbel sats galsyr att ha på, blev perfekt tycker jag :)
penna Skrivet av Susanne 2008-07-16 14:54
Svar till Sara 2008-05-18: Det finns en massa olika recept på mjuka kakor man gör i långpanna.
penna Skrivet av Susanne 2008-07-16 14:42
Svar till Besviken: Skalet? Glasyren ska vara trögflytande och ska vara lätt att breda på. Är den för trög så tillsätt lite vatten till den. Man kan ta kokt kaffe istället för nescafé.
penna Skrivet av Besviken! 2008-07-16 14:04
Den är god, men väldigt krongligt att få på glasyren på kakan för att skalet går sönder.. Tråkigt.. Men kom ihåg: Det ska vara kokt kaffe.
penna Skrivet av Åsa 2008-07-15 10:11
Kanongoda, gillas av alla!
penna Skrivet av Nilspettersvenegon 2008-07-12 14:42
den är skiiiiiiiit...god!
penna Skrivet av Sara 2008-07-05 14:46
den är verkligen skit god ! =)
penna Skrivet av Sonja,Julia,Sofia 2008-06-30 20:06
DEN ÄR SKIIIIIT GOOOOD!!! :)
penna Skrivet av Sara 2008-06-26 12:25
Skiiiiiiiiiiiit Goooooooooood
penna Skrivet av Josefine. 2008-06-17 19:40
Blev ju en riktigt smarrig kaka, så tack så hemskt mycket för receptet.
penna Skrivet av Anette 2008-06-13 20:24
Himelskt goda kakor alltså, kommer göra dessa fler gånger :)
penna Skrivet av ninni 2008-06-12 16:59
himmelskt god kaka. verkligen.
har aldrig smakat ngt bättre bakverk, nej usch va gott! tackar för det :):):):):)
penna Skrivet av Diana 2008-05-25 18:04
Vart ju kanon bra.. jag brukar inte va direkt så bra på att baka men dessa lyckades jag med luftig och fin och tok god :) tack för reseptet ^^
penna Skrivet av Ewa 2008-05-18 17:46
För att få godare smak på kakan brukar jag ta en halv deciliter mindre mjöl och istället ta sammanlagt en deceliter kakao i. Det blir bra mycket smaskigare!!!
penna Skrivet av Sara 2008-05-18 15:07
Någon som vet hur man gör "Mockarutor" fast ljusa? Antar att man tar bort kaffet & kakaon men ska man ha något annat då? Glasyren ska oxå vara ljus, vad ska den innehålla? Åt sånna ljusa på ett kalas en gång, dom var strået vassare än mockarutorna, kanon goda! Kanske finns ett annat namn till dem?!
penna Skrivet av Susanne 2008-05-17 11:57
Svar till Kakan: Jag har nu försökt förenkla beskrivningen av glasyren. Svar till Pierre: Skriv gärna din version av glasyren! Det vore kul att prova!
penna Skrivet av Mig <3 2008-05-15 15:27
Åhhh vad gott!!! Jag bara älska de här kakorna! mumsfillibabba
penna Skrivet av Pierre 2008-05-10 12:33
Måste dock påpeka att glasyren är fel. finns en bättre version då den är mörkare glasyr å mycket godare. Den där är nästan för söt å syrlig
penna Skrivet av Kakan 2008-05-09 18:43
Asså jääääääätte gott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skulle kunna vara lite tydligare med att man ska smälta kaffet och sånt...
åhh det här var smaskens!
penna Skrivet av kakmonstret! 2008-05-05 19:06
mm! den smeten är verkligen mums! bakar sånna nu till skolan:)aa och glasyren tycker jag är det godaste på den!
penna Skrivet av Juliette 2008-05-02 12:12
Glasyren är Skitgod* !! Bakar sånna nu.. : ) mumms...
penna Skrivet av En Snoddas tjej 2008-05-01 17:25
Riktigt gott ^^
penna Skrivet av Bak mästarna 2008-04-30 13:15
Den är jätttee god!!!!!!!!!!!!!!! Helt magiskt
penna Skrivet av Susanne 2008-04-27 14:34
Svar till Sara och Salo: Ja det står ju 10-15 min i receptet. Tänk också på att kakan ska stå i nedre delen av ugnen.
penna Skrivet av Finne 2008-04-26 17:26
Jepp,ja gjorde mockaruorna med min kaveri o dom blev uppätna rekordsnabbtXDDXDXDDXDXXD va fiint.
penna Skrivet av Sahra 2008-04-25 20:08
Jaa, så går det ibland(att kakan blir bränd)fast felet med min kaka är att den inte går att smörja glasyr över,det lossnar!
penna Skrivet av Nåt :D 2008-04-25 19:10
Haha jag är 12 år jag gjorde denna kärleksmums asså det blev as as as as god min mamma o pappa vill att jag ska göra den varje vecka nu mera;P Tack för tipset, // En tjej i Göteborg :D
penna Skrivet av sara 2008-04-24 15:24
mitt stö bröd blev alldeles bränd. 10 minuter är nog lagom gräddningstid.
penna Skrivet av salo 2008-04-24 15:10
Jag förstår att din kaka blev bränd. Jag tog ut min efter 15 min , hade jag väntat längre så hade min också varit bränd.
penna Skrivet av smaskens 2008-04-20 14:58
Det här blev riktigt gott, jag bakade till alla på jobbet och dom uppskattade den så mycket att dom vill att jag ska baka till varje fredag:P
penna Skrivet av mums!! 2008-04-13 17:52
Jättegod kaka o enkelt, allas favvo på jobbet!
förra sidan   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   nästa sida