Kommentarer till Rågflingebullar GI-bröd - Sida 2

"Recept på Rågflingebullar. Mycket gott, nyttigt bröd med lägre GI som du bakar enkelt. Mycket fibrer."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av Viktoria 2007-12-08 19:49
Detta var supergott! :D Men våra bullar blev lite rundare än på bilden^^´
penna Skrivet av Susanne 2007-10-25 23:08
Svar till Helena: Det spelar inte jättestor roll. Rågkross är lite nyttigare än vetekross.
penna Skrivet av Helena 2007-10-21 21:31
Vilket är godast att ha i rågkross eller vetekross? :) ska prova baka någon snart ser väldigt smarriga ut :)
penna Skrivet av Sarah 2007-09-30 06:21
Jättegoda bullar! Istället för vetekross hade jag i Kellogg's All-bran, och det blev jättegott! Men jag håller med Elis, gör bullarna dubbelt så stora så blir dom lite bättre storlek!
penna Skrivet av Elis 2007-05-30 19:09
Har bullarna i ugnen nu och de blir riktigt fina, men små. Testa att gör bara 10 bullar istället för 20.
penna Skrivet av Daniel 2007-05-19 18:02
För netto är en skitbutik? :)
penna Skrivet av Adam 2007-05-10 22:55
Varför ICAs? Då netto har billigare fibeberikade havregryn
penna Skrivet av anita 2007-03-30 14:07
Tips. Köp ICAs fiberberikade havregryn. Det finns ett lättbakat jättegott recept på påsen.
penna Skrivet av Solveig 2007-01-07 20:12
Det ska finnas recept med havregryn som är bra för att sänka kolesterolet. Känner någon till sådana recept?
penna Skrivet av melli 2007-01-06 17:50
Hmm.. verkar goda, mums. Ska testa =)
penna Skrivet av Marie 2006-11-28 15:46
Goda! Jag hade i lite russin (som fått svälla i kallt vatten ca 15 min och sedan rinna av, knåda in efter mjölet före första jäsningen) och det blev jättegott.
penna Skrivet av Lenis 2006-11-02 01:00
Jag bakar ofta detta recept... men brukar ha i drygt 1 dl surdeg och ca 2 dl kokta (avsvalnade) hela korn, t.ex. dinkel, för att GI-värdet ska bli ännu bättre. Bullarna blir riktigt saftiga å goda :-)
penna Skrivet av Susanne 2006-03-27 00:52
Jo degen ska jäsa två gånger, vilket också står i receptet.
penna Skrivet av Inga Maria 2006-03-14 17:17
Skulle inte degen jäsa två gånger?
Mina jästes bara på plåten och de blev små och ganska kompakta.
penna Skrivet av Inga Maria 2006-03-14 17:17
Skulle inte degen jäsa två gånger?
Mina jästes bara på plåten och de blev små och ganska kompakta.
penna Skrivet av Virre 2006-02-23 11:07
Mycket goda bullar!
penna Skrivet av Pricilla 2006-01-23 19:22
Det var ett bra recept. Fast mjölmängden stämmer inte. Men mycket goda bröd!
penna Skrivet av Ludvig 2006-01-20 14:24
Dom är jätte-goda och jag äter dom minst en gång om da´n