Kommentarer till Chocolate Chip Cookies

"Supersmarriga Chocolate Chip Cookies. Mycket goda kakor med chokladbitar i. Recept med bilder steg för steg."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord:  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1
penna Skrivet av Siw
Nej tack! Det här receptet var inget vidare! Kakorna flöt ut och blev väldigt, väldigt tunna och lösa. Gick sönder när jag skulle ta dom från plåten. Smakade inget bra heller.
besökare Svar till Matte penna Skrivet av Susanne
Vad bra att det blev gott även med mintchoklad!
penna Skrivet av Matte
Jodå funkar fint med mint chokladen blir tom godare i mitt tycke.
penna Skrivet av Lisa
Om man endast har mintchoklad hemma (mörk), går det att laga med den eller blir det inte så gott?
penna Skrivet av Fanny
Hej jag ska ge ett förslag, jag tycker att du ska skriva på utrustning du behöver att plastfolie behövs. Jag hade inget sånt hemma så jag använde plåtfolie med en lite plastkasse i stället vilket också fungerar. Jag har ingen elvisp utan använder en mixerstav vilket fungerar bra. När man häller i nötter och choklad så är mixerstaven jätte bra för då blir både chokladen och nötterna mindre och smälter in vilket blir väldigt gott.
penna Skrivet av Linnéa
Hej!
Bakade dessa kakor idag och allt verkade gå som smort. Men när jag utfört sista momentet -ugnen- så får jag se att kakorna blivit helt platta! Jag vet inte vad jag gjort för fel? Jag glömde inte bakpulvret.

Funderade först på om det kunde vara att jag skippade nötterna, men nu ser jag att andra också gjort det.
Istället för nötter hade jag krokant, kan det kanske vara det?

Har du någon aning om vad det kan vara? Har det hänt dig?
Kan kanske vara ugnen?
Tusen frågor .. :)

Mvh Linnéa
besökare Svar till Sanna penna Skrivet av Susanne
Jag har inte provat. Dock har inte havregrynen någon direkt framträdande smak, det är ju ganska liten mängd. Du kan ju prova att ta lite mer vetemjöl istället kanske en fjärdedels deciliter istället för havregryn. Men du provar på egen risk :) Annars som sagt så blir det gott med havregryn, det passar bra ihop med det andra och det är framförallt jordnötterna, chokladen och farinsockret som ger smaken tycker jag. Lycka till och skriv gärna hur det blev om du testar!
penna Skrivet av Sanna
Hej!
Kan man skippa havregryn? Jag brukar inte gilla att ha det i bakverk.
besökare Svar till Sara penna Skrivet av Susanne
Ja det kan man men det blir inte riktigt lika gott eftersom block inte innehåller så mycket kakao och därför har en sämre smak än riktig choklad. (Det är därför "block" inte får heta choklad eftersom den inte innehåller tillräckligt mycket kakao. Däremot "blockchoklad" är godare eftersom den innehåller mer kakao.) Farinsocker har också en lite annan smakbrytning än strösocker - lite åt kolahållet. Men det går som sagt att byta. Skriv gärna hur det blev om du provar! Lycka till! :)
penna Skrivet av Sara
Hej
Kan man byta choklad mot block? Och farinsocker mot vanligt socker?
besökare Svar till M.S penna Skrivet av Susanne
Roligt att höra att det blev lyckat! Låter gott med mjölkchoklad också!
penna Skrivet av M.S
Provade att baka detta idag, det blev jättegott!!
Jag hade inga nötter så jag hade i lite mjölkchoklad I stället. :)
besökare Svar till :) penna Skrivet av Susanne
Fast. Men de är lite mjuka först och sedan blir de hårda när de svalnar.
penna Skrivet av :)
När den gräddas och ska ut från ungnen, ska den vara fast? eller lite kletig?
besökare Svar till Elin penna Skrivet av Susanne
Nej man måste inte ha i nötter men det blir gott med det.
penna Skrivet av Elin
Måste man ha i nötter?
besökare Svar till Emma penna Skrivet av Susanne
De blir hårda.
penna Skrivet av Emma
Blir de hårda, sega eller mjuka?
  1