| Köksredskap |

Knivar

knivar
Mina knivar som jag använder.

pil Recept där man kan använda Knivar

Använd välslipade knivar för att kunna arbeta snabbt och effektivt i köket.

Jag rekommenderar att man har följande knivar som ett minimum:

  • Brödkniv (tandat blad, som en såg)
  • Köttkniv (stor slät kniv)
  • Mindre kniv (mindre slät kniv)

Vill man ha fler knivar rekommenderar jag en grönsakskniv (med högre blad och gärna olivslipad).

Olivslipning innebär att bladet är försett med gropar som gör att skivorna lossnar lättare från knivbladet.


Liknande utrustning:


Kommentarer

progress
Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info