Om man använder krossade tomater eller passerade tomater utan smaksättning så kan man behöva krydda dessa med salt, peppar och ev. andra kryddor. Man kan förstås även koka sin egen tomatsås.
Variationstips:
Välj någon annan fyllning som du gillar eller utefter vad du har i kylskåpet.
Planeringstips:
Pizza går bra att förbereda både med eller utan fyllning. Förvara i kylskåp fram till gräddning.
Hållbarhet och förvaring:
Håller sig minst 5 dygn i kylskåp. Går även bra att frysa och håller sig då ca 3 månader.
Om du vill göra "riktig" pizzadeg så finns det pizzadeg med jäst i ett annat recept. Ibland vill man ha något snabbt och då fungerar denna bakpulverdeg bra.
✏️Skrivet av Stefan
Mjölk i pizzadeg..
Ja det kan man ju ha om man vill att det smakar scones.
✏️Skrivet av Cina
Pizza gjord på pizzadeg med bakpulver. Gjorde denna pizzadeg och pizzan i dag fredag den 4 mars. Ja blandade ihop tomat ketchup med tomatpuré i botten på pizzan . Sedan hade jag små falukorvs bitar som jag hade skurit och lök , över detta hade jag riven ost och även ädelost över . De blev jättego mums . Gott med hemmagjord pizza och lätt att göra med . Toppen recept 👍👍👍👍👍❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹
✏️Skrivet av Heike
Snabb deg utan jäst. Mycket bra. Jag kan rekommendera.