Utrustning:
Skär köttet i skivor. Skölj och skär purjolöken i skivor.
Hetta upp en stekpanna med smör. När smöret slutat bubbla är det dags att börja steka.
Lägg i köttet och purjolöken. Salta och peppra på båda sidor. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. Lägg över köttet och purjolöken på ett fat.
(Stek gärna i omgångar så att det inte blir för fullt i stekpannan.)
Blanda mango chutney, grädde, buljongtärning, vatten, soja, vinäger och ingefära i stekpannan och låt koka upp.
Lägg i köttet och purjolöken i såsen och låt småkoka tillsammans i ca 5 minuter. Smaka av med soja.
Matlåda
Serveringstips
GI Tips
Hållbarhet och förvaring
Det är frivilligt att ange sin epostadress.
Din epostadress visas ej! Du behöver inte oroa dig för SPAM!
Din epostadress används till att:
Det är frivilligt att sätta betyg.
Sätt endast betyg om du gjort receptet.
Förklara varför du satt det betyg du satt.
Visa alla kommentarer