Kommentarer till Rabarberpaj - Sida 1

"Min goda rabarberpaj är en smulpaj med kokos i smuldegen. Mycket gott och enkelt recept med rabarber."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

  1   2   3   nästa sida
penna Skrivet av Lotta Nilsson 2017-06-03 11:20
Måste bara säga, vilken underbar hemsida. Kommer att använda mig av dina recept o slänga alla mina kokböcker. Vem behöver dem? Fantastiska recept och beskrivningen hur tillagningen går till är ju guld värt. Tack!!
person Svar till Em penna Skrivet av Susanne 2016-06-08 14:42
Kul att du tyckte om rabarberpajen! Ett tips om din ugn bränner allt är att sänka temperaturen generellt och kanske även grädda lite lägre ner i ugnen. Troligtvis är din ugn för varm, alltså ugnen blir varmare än de grader du ställt in. Har du en termometer som tål ugnstemperaturer kan du kontrollera detta och på så vis även justera så att det blir rätt när du gör olika recept. Annars fungerar det ju ofta med folie också, men om du vill komma till rätta med problemet så är detta ett tips. :)
penna Skrivet av Em 2016-06-05 20:09
Super enkelt & så gott ☺️
Men jag använde inte 400g rabarber utan ca 280-300 g sen tog jag hälften kokos och hälften havregryn tog även lite kokos ovanpå smuldegen innan den åkte in i ugnen. Då min ugn har en tendens att bränna de mesta la jag folie över 10 min innan den var klar och fick en perfekt gyllenbrun färg.
person Svar till Nina penna Skrivet av Susanne 2015-06-14 14:54
Varsågod! Trevligt att du gillar receptet! :)
penna Skrivet av Nina 2015-06-11 19:47
Det är så enkelt o göra rabarberpaj det tog en kvart timme från början tills det i ugnen tusen tack för god o enkel receptet.
person Svar till Ewa stolth penna Skrivet av Susanne 2015-05-19 17:14
Vad bra! Varsågod! :)
penna Skrivet av Ewa stolth 2015-05-17 18:07
Jätte god och lätt att göra, tack
person Svar till Emma penna Skrivet av Susanne 2015-02-09 13:39
Låter gott! Tack för att du skrev! :)
penna Skrivet av Emma 2015-02-08 23:29
Såå god. Kunde inte bestämma mig om jag skulle ta havregryn eller kokos så jag tog hälften av varje. Så gott blev det.
person Svar till Anna TS penna Skrivet av Susanne 2014-06-24 00:11
Trevligt att höra att du gillar receptet!
penna Skrivet av Anna TS 2014-06-20 13:59
Oj, så god! Har gjort den två ggr den här veckan!
person Svar till Stephanie penna Skrivet av Susanne 2013-07-20 13:00
Mycket bra tips! Tack!
penna Skrivet av Stephanie 2013-07-19 16:15
Potatismjölet använder man ju en tesil till :) Bara att skaka på den så faller det ner som pulver över.
penna Skrivet av Lena 2012-07-15 14:07
Fantastiskt god rabarberpaj. Blir min nya favorit.
penna Skrivet av Moa 2012-06-10 18:10
Hur god som helst, nya favoriten hemma!
penna Skrivet av anastasia 2012-06-06 16:08
Hej!
bakar den nu hoppas den blir god ( enligt receptet och utan kokos)
penna Skrivet av Filippa 2011-06-09 14:56
En av dom bästa rabarberpajerna som finns! Jag har redan lagat tre pajer i år med detta recept. Rekommenderas!
person Svar till Rickard penna Skrivet av Susanne 2010-07-30 18:54
Ja det har du en poäng i! Jag gillar verkligen kokos så det har bara blivit så! ;) Men jag kanske kan ta och lägga in lite fler alternativ. Man kan egentligen ta vad man vill i en smulpaj förutom mjöl och smör och socker. Gör en blandning av havregryn, kokos, hackade nötter, hackad mandel, linfrö, solrosfrön. Det är alltid kul att experimentera!
penna Skrivet av Rickard 2010-07-29 16:58
varenda recept på den här sidan på smulpaj innehåller kokos............lite onödigt kanske lite variation ?
penna Skrivet av Pinglan 2010-06-12 19:45
Har testat att byta sockret till råsocker och det förhöjde smaken. En klar favoritpaj.
penna Skrivet av Saga & Fanny 2010-06-05 17:43
HAr precis bakat. Snart klar....mums..... :D
Och vanilj sås har vi också gjort!
Vi har gått och ätit rabarber hela dan! Mums! :)

//Mäster bakarna Saga & Fanny
person Svar till Maria penna Skrivet av Susanne 2010-05-19 17:52
Tack för bra tips!!
person Svar till susnet penna Skrivet av Maria 2010-05-15 12:13
Ett litet tips: Blanda potatismjölet med sockret innan du strör över det=inga klumpar.
penna Skrivet av Pajälskaren 2010-05-14 12:12
Så gött! :-) Enkel paj med det där lilla extra. Hemmagjord vaniljglass som tillbehör är pricken över i´t.
penna Skrivet av Sofia Bergman 2010-02-19 20:11
Gott recept! Hade dock för lite rabarber hemma så jag la till vad jag hade hemma; mogna päron (conference). Det blev supergott! :)
penna Skrivet av louise 2009-12-21 18:03
det går inte att göra fel den är ju så enke men väldigt god... ;)
penna Skrivet av Jessica 2009-09-05 17:13
änkel och lätt lagad paj.
ser jette mumsigt ut kan knapt berga mig till middan när va ska ha den här till desert mumms.
Jessica,14.
penna Skrivet av Ann 2009-07-25 18:42
Det behövdes bara 8 min för oss:):p
penna Skrivet av Ann 2009-07-25 18:40
Jag hade aldrig smakat en sån god paj,
TAAAACK så mkt!!!:-)
penna Skrivet av Mia 2009-07-25 18:34
Mmmmm ur gott,
tack ska ni ha!
/Mia
penna Skrivet av Susanne 2009-07-25 01:21
Svar till Christer: Jag brukar ta potatismjölet på en sked och så slår jag med fingret på sidan på den så att potatismjölet sprider sig hyfsat bra. Visst blir det lite klumpar men det gör inte så mycket så länge klumparna inte blir jättestora eller om man tar för mycket potatismjöl. Det som potatistmjölet gör är ju att suga upp vätskan från rabarberna så att det blir lite geléaktigt istället för att man får en blöt paj om man inte skulle använda potatismjöl. Bra tips med ingefära!
penna Skrivet av Christer 2009-07-24 16:47
Receptet låter gott men potatismjölet undrar jag över, klumpar det sig inte att bara strö över rabarberna Cocos i degen låter spännande och då tror jag också att färsk eller torkad ingefära med rabarberna kan ge en liten österländsk touch till

pajen det skall jag prova.
penna Skrivet av Lina 2009-07-15 10:48
Tips på smuldeg är att göra den med Crynchy Müssli (ica el. willys) och blanda i lite flytande honung, smör och mjöl....makalöst gott. Jag har vid ett par tillfälle haft både jordgubbar och rabarber.
penna Skrivet av Susanne 2009-07-14 00:27
Svar till Kajsa: Det är svårt att skriva exakt mängd socker i receptet så det blir lagom syrligt, särskilt eftersom olika rabarber olika tider på sommaren är olika syrlig. Det är ju även svårt när man bakar pajen att smaka sig till rätt sockermängd. Det man kan göra är att provsmaka rabarbern och se hur sur man tycker den är och försöka dosera sockermängd efter det. Bakar man många rabarberpajer är det lättare att trimma in den perfekta sockermängden. Sedan är det förstås beroende på tycke och smak också! Prova att ta lite mer socker nästa gång!
penna Skrivet av kajsa 2009-07-13 15:26
den var väldigt god. Lite för syrlig kanske!
penna Skrivet av Titti 2009-07-13 12:15
Trodde inte jag gillade paj, men denna är underbar! Älskar kokos och kanel inslaget!
Har massa rabarber hemma, så det har nästan blivit detta recept varje dag :-).
TACK!
penna Skrivet av Susanne 2009-07-11 18:20
Svar till Nada: Du följer receptet. Klicka på länken eller bilden för att komma till receptet.
penna Skrivet av Nada 2009-07-09 14:46
hej...hur gör man det`?
penna Skrivet av Madde 2009-07-02 19:25
Hade in min i 15 min och blev bränd rekommenderar lägre temperatur eller placera den längre ner i ugnen annars: Jättebra recept!
penna Skrivet av Liselotte 2009-07-01 17:34
Urgod, det blir en snar repris!
Serveras med fördel med vaniljglass och lite vispgrädde (ovispad)
penna Skrivet av yvonne pira 2009-07-01 12:38
skall pröva det här idag har fullt med rabarber och jordgubbar i trädgården
penna Skrivet av Carina 2009-06-13 18:27
Den var bara såååååååååååååå god.
penna Skrivet av Catrine 2009-06-03 17:56
Testade utan kokos, men la till vaniljsocker, det var helt underbart gott! Nu ska jag testa med kokos som jag köpt i dag...smaskens!!! Tack för ett superrecept!
penna Skrivet av BigIngo 2009-05-31 18:11
Ja, det får nog bli lite rabarberpajer i veckan nu som kommer. Skall nog prova med kokosflingor här med, låter gott!! -Den brukar vara mina kompisars favorit! -Och råkar man komma utan paj någon gång så ropas det; -Var har du pajen dåh, kommer du utan paj??
-Många bakverk blir ofta bra med kokos i vet jag!
Trevlig söndag på er alla!
penna Skrivet av my 2009-05-31 10:55
tycker det lät jätte gott med kokosflingor! Hoppas det smakar lika gott nu när jag ska ta ut den ur ugnen och hoppas mamma min blir glad, eftersom det är morsdag.

En bra morsdagspresent till mammor som älskar rabarberpaj.
penna Skrivet av Kakmonstret 2009-05-28 21:34
OJ Oj oj!!!! Såå lätt att göra och jösses vad gott!!! :-)
penna Skrivet av Malin 2009-05-25 21:04
Det var jätte gott att ha i kokos och kanel i pajen, var skeptisk först. Även min sambo tyckte att den var mycket god.
penna Skrivet av Jinan Och Mohammed 2009-05-24 21:33
MUUMS FILLIBABBA! SMAKAR DELICIOUS PAJEN VAR JÄTTE GOD!
penna Skrivet av vivan 2009-05-23 11:06
Kanongod paj..tack tack!!
penna Skrivet av David Borg 2009-05-18 21:08
Det som jag ej visste men som var perfekt var att rabarbena höll sig som nyplockade efter 3 veckor i kylen, så till slut lyckades jag laga en delikat rabarberpplevelse!
  1   2   3   nästa sida