Näringsvärde per bit, beräknat på 1 kaka = 12 bitar (90 g): 333 kalorier, 42 g kolhydrater, 17 g fett, 4 g protein, 1 g fibrer
Variationstips
Glasyren kan man om man vill smaksätta med t.ex. rivet citronskal eller ta apelsinjuice istället för vatten. Det blir väldigt gott!
Hållbarhet och förvaring
Mazarinkakan håller sig minst en vecka i rumstemperatur. Den kan även frysas in (helst utan glasyr eftersom den lätt spricker) och håller sig då minst 3 månader.
Kommentarer och betyg
️ Skrivet av Jenna
Älskar den här kakan, så enkel att göra.
️ Skrivet av Karin
Hej Susanne!
Tycker mycket om din sida med alla recept, tack för du delar med dig.
Gjorde mazarinkakan igår och har även gjort den tidigare. Den blir jättegod men jag har problem med glasyren. När den stelnat o jag skär bitar lossar den o blir liggande lös på kakan ( Gjorde dubbelt recept i långpanna) Vad gör jag för fel tror du? Delta hat även hät tidigare tyvärr.
Hälsen Karin
Välkommen till min receptsajt och matblogg! Det är jag som gjort alla recept och programmerat sajten! Hoppas du hittar
något som faller dig i smaken! /Susanne Jarl