
Currykycklingen var riktigt god. Jag använde kycklinglårfilé.
Istället för creme fraiche tog jag turkisk youghurt.
/Carin
Utrustning:
Strimla kycklingen. Hetta upp en stekpanna med smör.
Förbered det du vill servera med som tar tid t.ex. kokt bulgur eller ris.
Lägg kycklingstrimlorna i stekpannan och strö över curry, salt och peppar.
Stek några minuter på medelhög temperatur, rör om och fortsätt steka.
Strimla paprika och bacon. Låt steka tillsammans med kycklingen.
Rör sist ner crème fraiche och låt allt koka ca 5 min. Kycklingen och bacon ska vara genomstekt. Smaka av med curry och salt så att du får önskad smak.
Strö gärna över lite salta jordnötter vid servering.
Servera med valfria tillbehör t.ex. kokt ris och kokt broccoli.
Serveringstips:
GI Tips:
Variationstips:
| Fågel | GI | Lunch | Snabbt & Lätt |