Kommentarer till Blåbärspaj - Sida 4

"Ett recept på en riktigt god och enkel blåbärspaj. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass."

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

förra sidan   1   2   3   4   5   6   nästa sida
penna Skrivet av Susanne 2008-04-21 02:08
Svar till Moa: Glömde du förgrädda pajbottnen?
penna Skrivet av Moa 2008-04-19 23:18
jätte gott paj, bara degen i botten blev lite kladdig. Hur enkelt som helst att göra =)
penna Skrivet av mona 2008-04-19 19:26
jättegodpaj!
penna Skrivet av sandra 2008-04-10 16:38
den här pajen är helt underbart god!! =)
penna Skrivet av helena 2008-03-26 10:49
fast den var svår jobbad degen
penna Skrivet av helena 2008-03-26 10:47
ja den var god,,, den på minner om en pajdeg som man smälter smöret och har i ingerdienserna + ett halvt kryddmått salt, då lägger man bären i botten på en form sen ska man naturligtvis strö lite potatismjöl över bären på med pajskalet-- in i ugen och det är den godaste paj jag någonsin ätit
penna Skrivet av jossan 2008-03-11 15:00
jag bytte ut blåbär mot jordgubbar och hallon. extremet gott det också!
penna Skrivet av indo 2008-03-10 17:58
toppenpaj! jag har nu gjort den tre gånger, just nu står det en i ugnen och gräddas. jag hade bara i en matsked vatten den här gången, och det gjorde den lite smidigare och lättare att jobba med. det här är ett recept värt att testas!
penna Skrivet av Susanne 2008-03-02 21:08

Svar till Busra: Jag förstår inte hur du menar, det låter väldigt konstigt?

Svar till medin: Fel placering i ugnen? Fel ugnstemperatur?

penna Skrivet av Busra 2008-03-02 20:44
Det här e världens godaste smulpaj jag nånsin har gjort, en ide, smält margarinet, så det blir gul lite brun, vissa kanske lägger margarinet direkt, och det är fel, har ni frågor skriv tbx
penna Skrivet av medin 2008-03-02 20:00
när jag gjorde denna så fick pajen ingen färg. vet någon vad jag har gjort för fel ?
penna Skrivet av Sara 2008-02-17 21:49
Den som har klagomål på pajen måste ha gjort något riktigt fel. För denna paj är den godaste jag någonsin gjort o är så god
penna Skrivet av Emelie 2008-02-13 17:05
jag tyckte detta var skit bra :) och det blev gott :)
penna Skrivet av Susanne 2008-02-05 00:03
Svar till mm: Jag kommer inte riktigt ihåg varifrån jag fick receptet från början men detta är inget annorlunda recept. Om du läser alla kommentarer så är de flesta väldigt positiva.
penna Skrivet av Anna 2008-02-04 22:25
Måste ju skriva en liten kommentar =) Jag blev hur nöjd som helst med pajen! Den blev verkligen skitgod! Förstår inte hur vissa av er misslyckas?! jag som är urusel på att baka i vanliga fall, lyckades *tjohej* Och nu ska jag baka igen! Tack för ett jättebra recept! =) Mvh Anna
penna Skrivet av mm 2008-02-04 14:44
asså, vem e det som kommit påd etta receptet??
det e ju lite annorlunda, för jag hör klagemål???
penna Skrivet av haha 2008-01-28 22:26
Ida! Du måste glömt att förgrädda pajskalet ... ^^
penna Skrivet av merri 2008-01-26 18:30
den här pajen var väldigt god.jag blev nöjd med receptet
penna Skrivet av Susanne 2008-01-23 03:52
Svar till Ida: Du måste ha gjort något fel för så har det aldrig blivit för mig och jag har gjort den många gånger och av döma av alla kommentarer här så tror jag inte det är något fel på receptet. Försök gärna igen och följ receptet noga. Hoppas det går bättre då!
penna Skrivet av ida 2008-01-20 21:47
dåligt recept! efter förgräddningen så blev pajen en stor smet! vad är det här för sida..
penna Skrivet av mona somalia 2008-01-11 18:07
de ar godaste hela verlden tac tack goda
penna Skrivet av Ayman 2007-12-18 10:49
Har gjort en hel del bakverk hämtat från den här hemsidan, men måste säga att det här är ett av mina favoritrecept. Är det fler som ska äta gör jag alltid dubbla satser och aldrig varit med om att minsta smula blir kvar.
penna Skrivet av Susanne 2007-12-06 23:23
Svar till Anna: Ja, förvara den i kylskåp. Vad bra att den blev god! ;)
penna Skrivet av Anna 2007-12-06 20:34
Om man inte har ätit upp hela ska man lägga in den i kylskåpet då?

pajen blev jätte god.
penna Skrivet av Rebecca 2007-12-02 19:19
Jag är nog tyvärr tvingad att hålla med Emelie om att jag är besviken på receptet. Jag har följt det till punkt och pricka men degen är ändå kletig och helt omöjlig att arbeta med. Pajen har dessutom stått i över 20 min nu och jag lär nog behöva vänta åtminstone 10 min till innan jag kan plocka ut den. Mindre roligt
penna Skrivet av Susanne 2007-11-24 13:15
Svar till Emelie: Tråkigt att det inte blev bra. Degen ska inte vara superkladdig ens innan du ställer in den i kylen eller frysen. Tog du verkligen 2 och en halv deciliter vetemjöl?
penna Skrivet av emelie 2007-11-24 12:52
Jag är faktiskt jättebesviken på receptet. Ser att ingen annan är det, så förmodligen har jag gjort något fel mätt fel kanske, trots att jag tyckte jag följde receptet in i minsta detalj. Degen var superkletig, trots att den stått i frys angiven tid. Den räckte inte heller till och nu har den stått i ugnen 30 minuter, utan att ens ha fått lite färg. Tråkigt
penna Skrivet av Christian 2007-11-17 20:43
Jag skriver här idag för att jag vill förmedla hur god den här pajen verkligen är. Den är helt sagolig. Och jag måste säga att jag följde receptet in i minsta detalj, med andra ord använde jag mig inte av amerikanska blåbär, blåbären jag använde köpte jag på hemköp och jag hoppas innerligt att hemköp har blåbär att sälja nästa gång jag ska göra den här otroliga pajen, för det vore ju väldigt sorgligt om pajen aldrig mer, någonsin igen skulle få samma gudomliga smak som idag med hemköps blåbär. Åhh vad gott. Ja, jag kan varmt rekomedera denna paj speciellt om du är ute efter orgasmliknande gastronomiskt kulinariska erfarenheter. Lycka till!
penna Skrivet av Frida 2007-10-28 17:17
Jag gjorde denna pajen i eftermiddags och den blev jättegod!
Jag tog lite potatismjöl på blåbären och så blandade jag lite vaniljsocker med vanligt socker och strödde på blåbären!
penna Skrivet av Sarah 2007-09-30 06:04
Jättejättegod paj! Jag bakade med amerikanska blåbär, dom där lite större som är vita inuti, eftersom jag inte har tillgång till dom underbara svenska blåbären. Jag var lite orolig att pajen inte skulle bli lika god med dessa blåbär men ack så fel jag hade! Så nu tänker jag att om pajen blev så god med dessa blåbär, tänk vad underbar den måste vara med 'riktiga' blåbär! Helt klart en av dom bästa pajerna jag någonsin smakat!
penna Skrivet av Susanne 2007-09-26 19:23
Svar till helena: Du kan prova att ha ½ - 1 msk potatismjöl om du vill. Men jag tycker inte att pajen blir särskilt rinnig utan. Pajdegen suger ju också upp en del. Men det är en smaksak hur man vill ha det.
penna Skrivet av helena 2007-09-26 17:37
hej undar bara om det inte ska vara lite potatis mjöl i denna paj?! för min erfarenhet av blåbärs paj är att den kan bli väldigt rinnig annars?
penna Skrivet av eskil 2007-09-08 17:07
tjena den här pajen var det smaskigaste jag nånsin har ätit. tack för en stund i himmelriket!
penna Skrivet av B -zozo 2007-08-26 18:38
Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuums!
penna Skrivet av felicia 2007-08-26 16:15
hejsaan! jag e 13 år och det här var första gången jag bakade blåbärspaj och pappa trodde inte att jag skulle klara det men det gjorde jag och han tyckte att den var så god och jag e så nöjd :D
penna Skrivet av Anna-Karin 2007-08-22 20:09
Den här pajen var riktigt go! Hann knappt äta nåt själv!
penna Skrivet av Evie 2007-08-17 21:48
Den är fantastiskt god, jag brukar alltid göra dubblasatser av degen!
penna Skrivet av Mia 2007-08-13 13:39
Otroooligt GOOOD. Jag åälskar denna paj.
penna Skrivet av Nathalie 2007-08-13 13:37
Den är jättegod ;) ett bra recept :D
penna Skrivet av Sara 13 år 2007-08-09 11:43
Kan förklara pajen med bara ett ord JÄTTEGOD - godaste pajen jag någonsin gjort. Helt klart!
penna Skrivet av Sara 2007-07-30 19:02
Denna pajen är bara sååå god! Och enkel! Har gjort den med hallon nu för lite omväxling två dagar i rad..! "Sagolik" och "Otroligt god" är exempel på komentarer jag har fått när jag har bjudit på den!
penna Skrivet av Marita 2007-07-29 15:40
Ska snart ha 50-års fest.Och hela skogen är full med blåbär.Va passar bättre än denna goda paj, man får in 4 st i ugnen sammtidigt. Har gjort 16-st pajer. Blev jätte bra, fryser in dom tills gästerna kommer. Tack för ett bra recept. Marita
penna Skrivet av Kami 2007-07-27 22:21
Blev så sugen själv av alla eran kommentarer och väntar på att det ska bli klart!
Fast behövs än 20 min för att "locket" ska bli klar!
penna Skrivet av Anna 2007-07-21 16:28
Jättegod paj, jag gräddade den 10 min extra i övre delen av ugnen för att få fin färg.
penna Skrivet av Tisen och Anna 2007-07-14 00:34
Vi har just bakat vår paj. Den smakar smultron. Puss från london
penna Skrivet av ulrika 2007-07-10 18:56
blanda gärna 1-2msk potatis mjöl med sockretsom man häller över bären det blir inte så löst då
penna Skrivet av johan 2007-07-10 15:50
Jag tycker att det var ett mycke bra recept. proportionerna bra.
tack.
penna Skrivet av Sunshine 2007-07-09 22:27
Fick lägga till massor me mjöl, men hoppas att den blit god ändå:D
Snart får smaka:)
penna Skrivet av Helena 2007-06-26 14:38
Pajen var jättegod! Jag använde en normalstor pajform och dubblade satsen deg vilket räckte mer än väl, hade nog räckt med 1,5 sats. Ökade tiden i ugnen med ungefär en 15 minuter också. Den blev perfekt. Degen var väldigt kladdig så jag fick öka på ganska rejält med mjöl, minst en dl, för att kunna få till det snyggt med övre lagret,skar remsor som jag gjorde ett rutmönster av, vilket blev riktigt snyggt. Den här pajen kommer jag göra om många många gånger.
penna Skrivet av Fundersam student 2007-03-16 20:32
Hej:)

Jo, jag undrar om det går att göra paj i mickrovågsugn i stället för i en vanlig ugn?
Bör man ändra receptet nått?

/ Johan
förra sidan   1   2   3   4   5   6   nästa sida