Kommentarer till Biffgryta - Sida 2

"Recept på biffgryta! Enkel och mycket god gryta med grytbitar av nöt eller nötstek. Köttet blir mört och gott!"

Har du provat receptet? Skriv gärna och berätta vad du tyckte! Har du en fråga? Ställ den här!

Skriv en kommentar

Kontrollord  
Kontrollorden är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info

Vill du ha svar?

Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Kommentarer

penna Skrivet av virre 2009-01-21 20:37
med svampbuljong å champinjoner mot slutet blev de kanongott.
penna Skrivet av Tyrone 2009-01-10 13:19
blev jätte gott, tog 4 dl vatten o hade i morötter, super gott.
penna Skrivet av Mika, 18 2008-12-20 15:27
Jag hällde i lite mer vatten+buljong, tyckte det såg så lite ut, plus lite whiskey, tack för receptet annars !
penna Skrivet av Susanne 2008-11-25 22:34
Svar till lotta: Du kan ju ta mera buljong och/eller salt istället, fast då får du inte den mörka färgen och inte heller sojasmaken förstås.
penna Skrivet av lotta 2008-11-25 14:28
kan jag byta ut kinesiska sojan mot nåt liknade
penna Skrivet av Anders i Bräcke 2008-11-08 18:02
Ja nu står grytan och puttrar, la till 1 dl rödvin till en dubbel sats så det kommer kommentar senare om det vart lyckat, håll tummarna =)
penna Skrivet av peter 2008-10-21 12:50
låter spännande alltid kul med lätta recept
penna Skrivet av Susanne 2008-07-16 01:56
Svar till Glader: Du kan ta den vätskan som står eller lite mer om du vill det. På bilden så gjorde jag 1,5 kg kött och tripplade då hela receptet, då blev det istället 9 dl vätska.
penna Skrivet av Stockis 2008-07-12 11:27
Jag ska prova receptet idag...det låter gott när ni beskriver. Betyg kommer.
penna Skrivet av Isabelle 2008-05-13 20:33
Detta är verkligen ett KANONRECEPT och det blir så otroligt mycket godare än man kanske skulle tro baserat på de få ingredienser som finns i receptet. Ett av de bästa grytrecept jag har prövat. Jag brukar dock ta mer av allt (vätska, buljong, kryddor etc.) för att få mer sås, för i originalreceptet är det ganska lite... Sen får man röra fler gånger än det uppmanas i receptet, för detta bränner ganska lätt vid.
Kanongott och superenkelt att laga. Pröva det!
penna Skrivet av Glader 2008-05-09 12:36
Hejsan! Ska det vara 2dl vatten bara? På bilden ser det ut att vara mycket mer..Tacksam för svar
penna Skrivet av Susanne 2008-04-04 19:38
Svar till Mimmi: Det låter intressant det där med linserna! Skriv gärna vilken sorts linser du hade i och hur mycket. Jag har aldrig provat linser själv men är sugen på att göra det.
penna Skrivet av Mimmi 2008-04-03 19:02
Vi hade bara fläskkött hemma, så jag testade med det, och både jag och sambon tyckte det blev jättegott (om än lite hårt och segt kött). Ska laga den igen imorgon, då med nötkött, och även testa att ha i lite linser.
Tack för jättegott recept som jag garanterat kommer göra fler gånger!
penna Skrivet av Tacksam 2008-04-01 15:40
Till "Fidan"; ditt inlägg är sorgligt. VARFÖR gnäller du; "somliga tål inte svartpeppar". JASÅ,
vissa kallar sig vegetarianer också. Din smyg-reklam gör att jag ALDRIG kommer att köpa vad du föreslår ! Nej, istället TACK för et utmärkt recept !
penna Skrivet av Fidan 2008-03-28 05:13
Jag prova detta med lammkött fungerar lika bra det med. det finns de som inte tål svart vit peppar. köp en krydda som heter VEGETA det e en allkrydda som är riktigt god. smaksätt den med allt den är suppppeerr goo. till grytan prova.
penna Skrivet av gosan 2008-01-28 11:37
har testat detta recept, supergott
fick så mycker beröm av barnen, de vill ha det igen
penna Skrivet av Fager 2007-12-05 14:39
Det är första gången jag gör gryta på detta viset. Det står och puttrar på spisen nu och det doftar så gott.
penna Skrivet av Börje Ax 2007-11-11 09:49
Jättegod Gryta jag har en på g nu med Älgkött och jag låter den småkoka 70 min ca!
penna Skrivet av Biffgryta 2007-10-18 19:59
Jag hittade lite oxfilébitar i frysen och gjorde detta recept och det ångrar jag inte det blev supergott, så detta recept kommer fram flera gåpnger. tack.
penna Skrivet av Anna-Maria 2007-10-04 16:36
Har nu gjort olika grytor baserad på detta recept några månader och det är alltid lika uppskattat. Sonens absoluta favorit och lilltjejens enda kötträtt. Nu puttrar den på spisen och det börjar lukta så gott!
penna Skrivet av Susanne 2007-02-16 00:00
Jag kan även tillägga att jag gjorde tre satser av receptet på en gång, därför ser det ut som mycket mer på bilderna, då jag hade tre gånger så mycket av allt.
penna Skrivet av Susanne 2007-02-15 23:57
Svar till Nelia: Ja det kan tyckas så men det kommer mycket vätska från köttet och de övriga ingredienserna så det räckte faktiskt med 2 dl och blev bra när jag gjorde det. Men vill du ha mer kan du naturligtvis ta mer.
penna Skrivet av Nelia 2007-02-15 17:06
Två dl vatten? Det verkar jättelite..?
penna Skrivet av Lena 2007-01-02 18:41
Detta receptet tycker jag är väldigt gott fast jag brukar tillsätta lite grönsaker också.
penna Skrivet av Susanne 2006-12-16 23:18
Svar till Frida: Jag håller med om det så jag har ändrat det.
penna Skrivet av Frida 2006-12-15 17:07
Gott recept fast jag tycker inte att det är så mycket "fest huvudrätt"över det direkt...
penna Skrivet av Susanne 2006-11-10 16:42
Deniz: Jag brukar ha locket lite på glänt. Sedan kan man ju variera receptet som man vill t.ex. ta mindre lök och tillsätta paprika. Paprikapulver och/eller tomatpuré passar också att smaksätta med.
penna Skrivet av Deniz 2006-11-04 16:41
En total amatör som jag lyckades till och med laga denna goda gryta :) En fråga bara, under koktiden, har ni locket på, av, eller på glänt? Tycker även att 3 lökar är allt för mycket! Gott att slänga i paprika dessutom
penna Skrivet av Mikaela 2006-09-19 15:34
Mycket lätt och god gryta, kommer göra den igen med andra tillbehör. tex paprika, moröttermm
penna Skrivet av Linus 2006-03-10 13:10
Supergod gryta, lätt som en plätt att göra. Blev dock en aning för salt så nästa gång minskar jag på buljongtärningen eller sojan. Köttet bör koka längre än 35-40 min.
penna Skrivet av sandra 2005-02-27 17:26
supergod gryta!