Grytbitar av nöt

grytbitar av nöt
Grytbitar av nöt, använd till en god köttgryta.

pil Recept med Grytbitar av nöt

Grytbitar av nöt är nötkött i bitar, ca 3 x 3 x 3 cm som passar att använda till gryta.

Styckdelar som kan användas till grytbitar är högrev, fransyska, rulle, ytterlår, bringa, bog och rostbiff.

Eftersom grytbitar av nöt oftast är ganska segt kött så bör det användas till gryta där det får koka minst 1 timme, gärna 2 så blir det riktigt mört och gott.

Innehållsinformation

grön flagga Tillsatsfritt:  Ja

grön flagga Laktosfritt:  Ja

grön flagga Glutenfritt:  Ja

röd flagga Vegetariskt:  Nej

Tips och info

Hitta Finns i affären:

I köttdisken.

Datum Hållbarhet och förvaring:

ca 1 vecka, se bäst före på förpackningen.

Sedlar Pris:

ca 70-90 kr/kg

Kundvagn Köptips:

Passa på att köpa när det är bra pris och koka mycket på en gång i en stor gryta.

Byt ut Ersätt med:

Nötkött i bit som skärs i bitar t.ex. fransyska. Grytbitar av fläskkött, de behöver dock inte tillagas så länge.

Kommentarer

Kontroll  
Kontrollen är till för att motverka spam och automatiska postningar.
info
Vill du ha svar?
Prenumerera på svar  
Du kommer att få e-post när någon skriver i denna tråd.
Du kan enkelt avsluta denna prenumeration med ett klick i alla mejl som skickas ut.
info

Liknande ingredienser

| Nötkött |


biffgryta

Biffgryta

Recept på biffgryta! Enkel och mycket god gryta med grytbitar av nöt eller nötstek. Köttet blir mört och gott!

klocka Tid: 1-2 timmar